Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2018-03-05, 10:47

Look_At_Me

Na forum: 5520 dni
Nick w MP: Look_At_Me

Piwa: 210

Respekt: 423
Respekt: 423

Mam na kompie zalegaj?ce textdrawy - gotowe szaty graficzne pod projekty SA:MP.
S? to szaty obecnie nie u?ywane lub nigdy nie u?yte. By? mo?e b?d? przydatne. Autorem poni?szych textdraw?w jestem ja...
Paczka zawiera 10 r??nych propozycji. Textdrawy s? posegregowane i ka?dy folder zawiera plik .itd, .pwn oraz screen przedstawiaj?cy jego wygl?d.
Textdrawy by?y robione w Ipleomaxie.

Download:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Podpis

Discord: Look_At_Me#4605

https://discord.gg/pHtvzns
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 86 piw(a):
Virex_PL, DsJ3, madafaka1990, MG303, ring, Dawson45, ElectronicArts, kamil3642, Dezert, OchIAch, AntiPL, PieselAlkoholik, Lion3, Lopata32s, ziBBo, jex, Liskey., CareR, yaszik, Siedemnasty, Rafal8013, luj vuitton, linc, Alexander_Chowi, .Kaen))_, Rival., ptstruck, Bluebyte, .SMITH., Dxmin, MacieXlysy, mrv94, mlodypumba, driv3r), NexuseQ, antigazik, DarylDixon, DeathXP, 0x50524f7879, joypad6!, Zamek, derdek, sunshine, Karollos, Prof3st0, rvl., decxde_, Michalxd258, sfd, critical99, Narko321, SOURCE12, qum87576@bcaoo, Diablo777, Red312, Obsraniec2137, czikenpl, schizein, xmariusx, WeaponSAMP, oiuy, Xnginecode, milek200323, maniekkaskader3, kura-macka, drkd3viL, Frytek, Hussar, __.A.__, Simkowy_321, AdiX_, BENDI, POLKOL, Adrianoss, Maks xds, ddaro11, MaciusMP, Hunter2019, mlody_g, Dziki550, rxkrxd, petegje, k.o, Jellonek, Ace_Savic, MrKacu13
Tagi: textdraw :: pack :: look
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » Skrypty do SA-MP » [SKRYPT] Textdraw pack by Look Odpowiedz do tematu