Cze??, mam problem z mta:sa. Zainstalowa?em mta i po uruchomieniu wyskoczy?o mi okienko od nvidi optimus z jakimi? opcjami, ale nie tu lezy problem. Wchodz?c na jaki? serwer mam ca?kowity brak fps, nie wiem czym to jest spowodowane. Prosi?bym o szybk? odpowied?. Z g?ry dzi?kuj?.
BaSTI, Daj gr? na okienkowy, a nie masz mo?e shadery albo co? jak nie to wchodzisz w menad?er zada? wchodzisz w procesy i szukasz gta i ustawiasz piorytet na wysoki.
Instalowa?em shadery mmge 3 wszystko chodzi?o ?wietnie. Usun??em je bo nie podoba?y mi si? przesycone kolory, przed tym wszystkim nvidia optimus nie wy?wietla?a mi si?, a mta chodzi?o ca?y czas idealnie. Po reinstalacji gta i mta napotka?em si? z tym problemem, (optimus) daj?c tryb zgodno?ci z win 8 (mam win10). Od tamtego momentu fpsy s? na poziomie 15, jak na taki sprz?t wydaje mi si? by? co? nie tak, bior?c pod uwag?, ?e gta sa nie jest wymagaj?c? gr?.
[ Dodano: 2018-03-14, 21:24 ]
Nie interesuje mnie Twoje zdanie co do specyfikacji sprz?tu Nic nie wnios?e? do
rozwi?zania problemu to nie udzielaj si?. Prosz? o pomoc jak cz?owiek, wi?c wypada?oby zacisn?? z?by i nie pisa? g?upot
[ Dodano: 2018-04-11, 13:46 ]
przeinstalowalem cala gre i mta na inny dysk i po problemie. Mozna zamknac