Na koniec dodam i? nie jeste?my jakimi? "Pro" graczami, dlatego fajnie by by?o pogra? z kim? jeszcze, spe?niasz nasze wymagania? pisz ?mia?o
pod tematem
Ja moge bo nie mam z kim czasami m?glbym nawet jakiego? kolege albo nawet dw?ch zawo?a? to by?my razem pograli gram na CCDPlanet bo maj? dobre pingi zawsze utrzymuj? sie w tabeli do top 10 graczy co jest ?atwe wcze?niej gra?em od 2009 w SAMP troszku VCMP w MTA nie ma gl/tgl co jest spoko bo nie ka?dy musi nawala? jak najszybciej potrafi mo?na pograc ka?aszkiem i mie? frajde i szanse na zabicie a nie ?e podbiegam do typa robie tgl i w mniej niz sekunde dead mam 18 lat od lutego teamspeak hmm kolega ma kana? prywatny mam has?o hehe darmowe kana?y admini te? mog? stworzy? wystarczy pogada?.Nie jestem pro jestem ninja XD zawsze mam plan ogarniam awke ?rednio czasami gra odwala bugi a jak kto? biegnie to nie wchodzi kompa te? mam dobrego i5 net ?redni bo pi?tka tylko szybko?ci.No i tyle odezwijcie si?