Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2018-08-01, 02:09

The Psychol

Psychol

Na forum: 6774 dni
Nick w MP: The_Psychol

Piwa: 4386

Respekt: 314
Respekt: 314Respekt: 314Respekt: 314

Administrator: Admin ma zawsze rację | REGULAMIN FORUM | REKLAMA/VIP | .
Chcia?bym wam przedstawi? jak wygl?da?a moja zabawa z GTA SA a potem z SAMPem.
Filmy prezentuje w kolejno?ci powstania.

Sprawdza?em Mody, w tym GTA United - Liberty City w ?wiecie GTASA.
Tu kilka Bug?w w tym modzie ;)
Opublikowany 18 lis 2007

PEŁNY EKRAN Odnośnik YouTube

Tu ju? zabawa monta?em, mi?dzy innymi sprawdzenie moda Parkouru i dalekiego skoku. We?cie pod uwag? przede wszystkim synchronizacj? muzyki z obrazem - np odpalanie silnika kt?re jest w piosence a nie w grze ;)
Opublikowany 22 lis 2007

Kolejny film, to prezentacja mojego drugiego skryptu ale pierwszego POWA?NEGO, kt?ry wypu?ci?em, kiedy nie by?o takowych za wiele, kiedy nie by?o GUI i tym podobnych bajer?w. Obiekty w wiekszo?ci wykona? Luis - najstarszy u?ytkownik GTAOnline.pl - poznali?my si? na moim serwerze wtedy jeszcze PSbP - Polski Serwer by Psychol - by? Cheaterem - kt?rego sprowadzi?em na dobra stron? ;) ! Skrypt znajdowa? si? przez wiele czasu na GtaOnline. Wysz?a chyba te? druga wersja tego. Potem kt?ry? z modk?w mi wszystko skasowa? >.<
*Nadal posiadam wszystkie pliki z tamtych lat ;)
Opublikowany 28 cze 2008

A Tu m?j pierwszy EVER SKRYPT
*Numer u?yty to nagrywka znajomego, kt?ry "udawa?" Buczera PTP, teraz ma na koncie Kolabo z B.R.O czy z ?.p. Tomkiem Chad?.
Opublikowany 31 maj 2009

By? sobie kiedy? Serwer PSZ - Polski Serwer Ziomk?w, prowadzony przez ASzynk?, Cy?ka i kogo? tam jeszcze - na kt?rym zaczyna?em swoj? przygod? z SAMPem. Tam atmosfera by?a zacna, a ASzynka mia? wtedy i ma w sumie do tej pory zajawk? na kr?cenie film?w. Przy bumie jaki zrobi? Serial "Prison Break" [Skazany na ?mier?] postanowi? stworzy? parodi?, w kt?rej osobi?cie bra?em udzia?, jako u?ytkownik serwera. Powsta?o 9 odcink?w, kt?re sprawdzicie tutaj:

1 Odcinek - remake ze wzgl?du na prawa aurskie - powsta?a wersja z Dubbingowana

Dlaczego wspomnia?em o tym serialu? Bo to po pewnym czasie sk?oni?o Ekip? Battle Planet - bo tak nazywa?a si? ewolucja po PSbP do nagrania czego? swojego.
Opublikowany 24 lut 2009

By? to odcinek ZERO Prolog, kt?ry by? zrobiony na spontanie, bez scenariusza, potem powsta?a ma?a pere?ka pod wzgl?dem historii, a zw?aszcza sekwencji w samolocie, po kt?rej TERAZ po latach jestem w szoku !
Przemy?lenia Gangstera ;D - Co ja mia?em w tej G?owie :D

Opublikowany 21 wrz 2009

To dlatego powsta? ten temat!

Ma?y BONUS: lol

Oceniajcie, pytajcie ;) To jest historia r?wnie? GTAOnline, bo to tu uczy?em si? programowania, st?d czerpa?em inspiracj? oraz odpowiednie pliki!

A temat sobie przyklej? A CO?! Bo mog? ;)

Podpis

And that's the bottom line 'cause The Psychol said so!

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 6 piw(a):
Emm, Lukasbank, Dezert, Barcioo, The Pies, bluur
Tagi: battle :: planet :: temu
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » MULTIMEDIA » [SAMP] Battle Planet - 10 l temu Odpowiedz do tematu