Wysłany: 2018-08-19, 12:31
Visteros
Mapper
Nick w MP: Visteros
Piwa : 302
Witajcie! Mam do oddania prostok?tny HUD. Na nim si? wy?wietla: Nick, HP, Armor, $
SS:
Pobierz st?d:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi) Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
PS. Je?eli chcesz kas? na MySQL to musisz poradzi? sobie sam, albo na ACL.
HUD robiony poprzez GUIEditor
Więcej szczegółów
Wystawiono 78 piw(a):Xrent , smigi , bakup , LiamYT , filip5032 , Kalizman , PenkY , Michal988 , jarsa132 , RamboMW , Kapiniek , Mech , JaTuBiegam , dzb4n , WujekDominiX , BloodY11 , Mati.Pro , PawlaczeQ , Lisencjusz , Kabby , Mati. , mccpitero , Bartlomiej , xaleksjp , VamerPL , neddyboard , adaskOO , BoJaKoX , TheSebaPL , kwartus , Rejsu , Zbigniewqq , adisonboss , Kacperiusz , TaGeT , DisHyFFe , DsJ3 , Bolek1212 , Chlopak , chojnas , Frixen , Duszek2255 , hejt , NotPaladyn , ASIEK , KamlotGejming , BureQ , Mysteryu , DeHektor , kfasny , Kacpereg , PandaPL , Kosma , Rafael_05 , BinsterPL , Ballaz , AdrianQoo , Nieznajomy30 , SDFSD14 , wirtox , KartonikOdMleka , StifMaster , Kamikaze* , Wujaszek69 , NikoBellicSmerf , .ProfesoR , maciek500 , Freshuu. , Ciasio , roteN. , JhinBeam213 , ziioman , Mateuszekk , rxkrxd , Kamil89048 , Sokdev18 , Jellonek , BalkanVIP
Wysłany: 2018-08-26, 22:54
Zbigniewqq
Szkrypter Luła
Nick w MP: Zbigniewqq
Piwa : 1083
"Visteros " napisał/a : Hud by? robiony na szybko
MOZE KTOS MI WYTULUMACZYC CZEMU WIEKSZOSC SKRYPTOW KTORE SA WRZUCANE NA FORUM SA ROBIONE NA SZYBKO?! NIE LEPIEJ ZROBIC COS NAD CZYM SIE TROCHE PRACOWALO SIE POCHWALIC PRACA?!
Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):Bartlomiej
Wysłany: 2018-08-28, 01:08
PenkY
Mapper
Nick w MP: penky
Piwa : 2210
Schludy, prosty HUD. Mo?e nie wygl?da i on najlepiej ale jest akceptowalny. Masz tutaj ode mnie zimnego i powodzonka z dalsz? karier? programowania
Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):Visteros
Tagi: hud
Anonymous
Na forum: 245 dni
Anonymous Koniecznie zajrzyj na: