|
Wysłany: 2019-06-08, 14:56
|
|
asdwwwdel

Nick w MP: Neeq
|
|
|
|
Witam bo robi? serwer, i chcia?bym wy??czy? wszystkie te podstawowe logi z serwera, czyli np jak ktos zmieni nick to aby sie na chacie nie pojawia?o, oraz szukam sposobu bo w pliku mtaconfig da sie ustawic odpalanie skrypt?w, ale jak ustawi? aby wy??cza?o dany skrypt? Bo buguje mi to scoreboard ;/
P?ac? zimnym
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2019-06-08, 16:08
|
|
NotPaladyn

Nick w MP: NotPaladyn
Piwa: 3135
|
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
|
|
1. Jak chcesz ?eby nie pojawia?o si? nic na czacie ze skryptu freeroam to wejd? w resources->gameplay i masz tam freeroam zapakowany w .rar
Stw?rz sobie folder na pulpicie czy gdzie?, przenie? tam wypakowanego tego freeroam.rar i nast?pnie edytuj pliki kt?re tam s? i szukaj tam "outputChatBox" i mo?esz to usun??, nie wiem czy nie b?dzie si? co? bugowa?o ale mo?esz spr?bowa? tak
Cho? ja na twoim miejscu nie u?ywa?bym freeroam na serwerze
2. Jak chcesz aby w mtaserver.conf nie odpala?o danego skryptu to musisz zjecha? na d?? i wpisa? jego nazw? tak jak tam ju? masz przyk?ad i na "startup" da? 0, chyba ?e ten skrypt ju? tam jest to po prostu zmie? tego startupa
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): asdwwwdel |
 |
|
Wysłany: 2019-06-08, 16:49
|
|
asdwwwdel

Nick w MP: Neeq
|
|
|
|
Nie korzystam z freeroama, jest off na serwerze ale przy wpisaniu duty pojawia si? na chacie powiadomienie ze ktos zmienil z nicku x na nick y
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2019-06-09, 16:01
|
|
Adaskokieblasko

Piwa: 18