Witam mam pytanie czy jest mo?liwo?? ?eby da?o si? zrobi? licznik dla modelu samochodu o id 405 tzn mam ju? licznik tylko chce ?eby tylko ten licznik by? dla tego auta i czy jest mo?liwo?? tego zrobienia. Albo zrobi? tak ze do licznika doda? wska?nik bateri tylko ?eby ten wska?nik bateri wy?wietla? si? w modelu auta o id 405 ? Oczywi?cie chodzi o wska?nik ze zdj?cie wska?nika do modelu auta o id 405 oczywi?cie bateria to pod funkcje fuel robi? normalnie jak mamy wska?nik w liczniku to ?eby doda? zdj?cie wska?nika do modelu o id 405
No masz to wklei? tam gdzie rysujesz licznik. Linijke musisz zmieni? bo tam funkcja si? ko?czy jesli pojazd ma to ID. Tutaj daj tylko then i rysuj licznik.
P.Wi?nia, to zablokuje dost?p do licznika dla tego auta ? Bo mam rozkmine ze jak zablokuje ten licznik dla tego auta i zrobi? nowy to jedzie si? ten nowy pojawia? w tych normalnych autach wiec nvm co mam totalnie zrobi? help