Link do profilu oszusta: https://gtao.pl/zelipapa,u,103374.htm
Nick/pseudonim oszusta: Harrys / zelipapa
Dane kontaktowe oszusta (GG, Discord itp.):Harrys#3727
Opis sytuacji: Chcia?em kupi? kas? na devgaming i gdy ju? do tego dosz?o, to wzi?? pieni??ki i przesta? odpisywa?. Co prawda kwota nie by?a wielka, bo to 11 z?, ale jak wida? po?asi? si?
Dowody: https://imgur.com/a/hgZofgB https://imgur.com/a/QsyzSGw
[[ wiem, ?e nie ten dzia?, ale do "gie?da - skargi" nie mog?em doda? ]]
um?wili?my si? pierw na wy?sz? kwot?, zaoferowa?em Ci ca?o??, bo tutaj nie gram. Um?wili?my si? bodaj?e na 23 - nie przyjecha?e?, wi?c nie mia?em czasu dalej czeka? i ciebie szuka?. Nast?pnego dnia mi co? wypad?o, p??niej by?a high league 2, zacz??e? mi niemi?osiernie spami? zamiast um?wi? si? kiedy b?d? dost?pny. Kto? musi mie? nudne ?ycie i siedzie? 24/7 przed kompem, aby takie co? robi?
[ Dodano: 2022-02-07, 23:13 ]
Zacz??e? dodatkowo wypisywa? jakie? g?upie rzeczy o mnie, co uzna?em za szczyt chamstwa, kiedy chcia?em si? z tob? um?wi? uzna?em to za totalne chamstwo wi?c sorry, tak si? nie b?dziemy bawi?. Jak GTAO chce, to niech mi zablokuje konto, p?aka? nie b?d?, bo z tob? dogada? si? NIE da
Co za ?enada, odk?d da?em ci pieni?dze czeka?em na ciebie w tym palmino przez 30 minut, nie przyjecha?e? i przesta?e? by? aktywny. Nie pisa?em do ciebie nic przez kilka godzin, ale jak by?e? nieaktywny do nast?pnego dnia, to zacz??em pisa? co ok. godzine do ciebie "?". Chamstwo, chamstwo? Pff, nie pogr??aj si?. Napisa?em do ciebie jedynie 'jeste? tak ?enuj?cy jeszcze m?wisz, ?e legit jeste? typowym biednym polaczkiem jeste? co skamuje na 11 z? wsp??czuj? ci"
Oszukujesz ludzi na pieni?dze i jeszcze piszesz, ?e kto? jest chamski, bo ci wytkn?? prawd?. A co do tej twojej "wy?szej kwoty" na pocz?tku mia?o by? 20 z?, a potem nagle 22. Na szcz??cie tylko 11 z? dosta?e?, bo mieli?my umow?, ?e najpierw 11 z? potem kasa na dev i zn?w 11 z?. Ciekawe czy te 11 z? wystarczy?o ci na rachunki.
Trzeba by? pogr??onym 15 latkiem aby sp?aka? si? o 11 z?otych, gdzie dla mnie to jest jakie? 10 minut roboty w DE zauwa?, ?e mi by?o oboj?tne ile Ci dam i ile mi rzucisz, chcia?em z ?yczliwo?ci CI da? ca?o??, na co nawet nie poczeka?e? mimo jasnych odpowiedzi na - jak to uzna?e? - co godzinny spam. Zepsu?e? mi opini? tutaj przez swoj? g?upi? niecierpliwo??, co automatycznie anuluje twoj? "umow?" nie chcia?em dalej czyta? spamu, kt?ry mi pisa?e?, wi?c zamiast poczeka? a? wr?c? z gali wola?e? DALEJ spami? mimo odpowiedzi, co zwyczajnie poskutkowa?o blokad? na discordzie. Zap?aci?e? 11 z? za ponad 250 tysi?cy, za co powiniene? na kolanach dzi?kowa?, bo w rzeczywisto?ci zap?aci?by? za takie co? pewnie oko?o 150-200 z? ale niecierpliwo?? przerodzi?a si? spam, kt?ry zwyczajne zablokowa?em.
Jak chcesz si? dogada? to bez spamu, cofni?cia swojej ?enuj?cej p?aczliwej opinii i dogadany termin po 15 lutym, kiedy b?d?. Pozdro
koksxd122, czy odpowiada Ci taka forma, o jakiej wspomnia? oskar?ony? Mam na my?li to, ?e po 15 lutego ustalicie konkretny termin i zrealizujecie do ko?ca transakcj??