|
Wysłany: 2023-04-28, 10:26
|
|
ProBaton
Emeryt GTA

Nick w MP: ProBaton
Piwa: 2756
|
|
|
|
Link do profilu oszusta:
https://gtao.pl/_razzer_,u,106899.htm
Nick/pseudonim oszusta:
Kto?_Z_Zadupia na discordzie
Dane kontaktowe oszusta (GG, Discord itp.):
Discord: Kto?_Z_Zadupia#2136
Opis sytuacji:
No co tu du?o m?wi?, chcia?em sobie kupi? paczuszk? szybko tanio i solidnie i kolega po wys?aniu ostatniego screena zablokowa? mnie i usun?? wiadomo?ci, tylko nie spodziewa? si? ?e zrobi?em screena dla bezpiecze?stwa
Dowody:

|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): borsuk |
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 13:03
|
|
Dawidos.
Vice Admin

SPONSOR
Nick w MP: Dawidos
Piwa: 288
|
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
|
|
Oskar?ony u?ytkownik zosta? powiadomiony o Twojej skardze. U?ytkownik ma 48h na wypowiedzenie si? w temacie.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 19:39
|
|
_RazzeR_

Nick w MP: RazzeR
Piwa: 596
|
|
|
|
a wi?c zacznijmy tak, zrobi?e? grp z jakim? typem na dc ?e chcesz kupi? paczk?, wszystko ci pokaza?em da?em ss'y na pv ci wys?a?e? pieni?dze ja wgrywa?em paczk? na mega wrzutk? wys?a?em na grup? i zosta?em usuni?ty wi?c nie le? w chu** ?e cie ojeb**** sprzeda?em paczk? 100% jaka mia?a by?. To ?e mnie usuneli?cie i nie pokaza?e? tutaj to wiesz tylko siebie robisz w chu**.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:00
|
|
Dawidos.
Vice Admin

SPONSOR
|
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
|
|
_RazzeR_, czyli tak, ty twierdzisz, ?e przes?a?e? paczk? u?ytkownikowi. Mo?esz to jako? potwierdzi?? Zd??y?e? zrobi? jaki? zrzut ekranu? Czy masz mo?e link do tej paczki wrzuconej na hosting? Nie musisz tego linku tutaj za??cza?, wystarczy, ?eby? za??czy? dajmy screena z hostingu, z tego co pami?tam na nim wida? r?wnie? dat? wrzucenia na hosting, wi?c b?dzie mo?na ?atwo zweryfikowa?, czy owa paczka by?a wcze?niej zamieszczona na internecie, przed napisaniem skargi.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:03
|
|
Dawidos.
Vice Admin

SPONSOR
|
|
|
ProBaton, czy masz mo?e dow?d zap?aty? M?g?by? go tutaj za??czy? w formie zdj?cia z zamazaniem rzecz jasna danych newralgicznych? Czy mo?esz pokaza? na zdj?ciu, ?e masz na?o?on? blokad? od u?ytkownika na Discordzie?
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:30
|
|
_RazzeR_

Nick w MP: RazzeR
Piwa: 596
|
|
|
|
Dawidos., jak podes?a?em mu linka do paczki na grupie to napisa? ?e jest wszystko git potem mnie usun?? z tej grupy tak o, dosta? paczk? jak? wystawi?em a ten po prostu kit wciska na skardze i nie, nie mam screena jak wys?a?em mu to na grupie bo nie wiedzia?em ?e takie co? odjeb**.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:39
|
|
Dawidos.
Vice Admin

SPONSOR
|
|
|
_RazzeR_, rozumiem. Poczekajmy na razie co napisze druga strona. Na razie nie widz? by ani jedna strona zap?aci?a i nie dosta?a tego czego oczekiwa?a jak i by druga strona co? dostarczy?a czy te? oszuka?a pierwsz? stron?.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:47
|
|
ProBaton
Emeryt GTA

Nick w MP: ProBaton
Piwa: 2756
|
|
|
|
Nie no wariacie ty serio z takim kitem tu wylatujesz o jakiej? grupie na dsc? Po pierwsze ?adnej grupy nie by?o, po drugie za?atwiali?my wszystko na wiadomo?ci prywatnej i przecie? stary bezczelnie usun??e? wiadomo?ci z wiadomo?ci prywatnej xd I mnie zablokowa?es, stary sam siebie zaora?e? bo na screenie wy?ej wida? co pisa?e? mi na PW i ?e wszelkie screeny dawa?e? mi na PW. Przecie? gdyby transakcja by?a pomy?lna nie blokowa? by? mnie i nie usuwa? wiadomo?ci byku, sprytnie chcia?e? mnie oszuka? w skardze ale nie wysz?o
Sprawa jest prosta, 50zl wraca na moje konto ja zamykam spraw? i jeste? uczciwy, dwa wysy?asz mi na PW paczk? kt?ra rzekomo posiadasz ?eby administracja mia?a pewno?? ?e j? dosta?em bo do teraz nawet linku nie zobaczy?em, trzy po prostu wciskasz dalej kit i masz blokad? gie?dy. Z pewno?ci? pr?bowa?bym oszuka? kogo? na 50zl haha, szczeg?lnie ?e kupowa?em par? miesi?cy temu paczk? u psychola i ten wys?a? wszystko bez problemu i skargi nie by?o
Je?li chcesz by? ziomek autentyczny wy?lij w dziale dla go?ci link do tej niby paczki a administracja mi go przeka?e, inaczej nie ma wgl rozmowy i jeste? zwyk?ym oszustem
Ps: saldo na minusie to aktywny debet 😂
https://zapodaj.net/4351afb002c02.jpg.html
https://zapodaj.net/6b87b81a195bc.jpg.html
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
|
Wysłany: 2023-04-28, 21:35
|
|
Dawidos.
Vice Admin

SPONSOR
|
|
|
_RazzeR_, jak wida? ProBaton dostarczy? dow?d na to, ?e przela? tak? kwot?, na kt?r? wyceniony by? w ofercie na gtao gamemode. Po screenach od ProBatona wida? jakby brakowa?o wiadomo?ci drugiej strony, jakby by?y celowo kasowane, a nast?pnie wida?, ?e nie mo?e do Ciebie napisa?. Z pierwszego screena w skardze wida? jak si? z Tob? dogadywa?. _RazzeR_ ja tu widz? takie rozwi?zania. Wysy?asz nam administracji w dziale dla go?ci link do wskazanej paczki do pobrania, ja j? pobieram i potwierdzam w tym temacie, a potem przekazuje ProBatonowi, a sprawa b?dzie za?atwiona lub zwracasz mu pieni?dze na konto, a on potwierdza w tym temacie, ?e otrzyma? zwrot ?rodk?w. ProBaton jak wida? stara si? z wsp??pracowa? z administracj? by wyja?ni? spraw? i dostarcza dowody, a od Ciebie pr?cz s??w nie mog? si? doczeka? ?adnych dowod?w na poparcie twojego stanowiska.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 3 piw(a): ProBaton, gyros110, borsuk |
 |
|
Wysłany: 2023-04-30, 22:57
|
|
Dawidos.
Vice Admin

SPONSOR
|
|
|
_RazzeR_ jak widz? nie wypowiedzia?e? si? w temacie od ponad 48h. Na podstawie przedstawionych dowod?w uznaj?, ?e oszuka?e? u?ytkownika o nicku ProBaton. W zwi?zku z dokonanym oszustwem nak?adam na Ciebie blokad? dzia?u gie?dy, obecne w tym dziale Twoje tematy zostan? usuni?te, a temat dotycz?cy skargi pozostanie zarchiwizowany. Dodatkowo zostajesz wpisany na czarn? list? sprzedaj?cych. Skarg? uznaj? za rozpatrzon?.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
 |
| Tagi: _razzer_ |
Anonymous