Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2026-02-28, 22:48

DylemaT929

Nikt

Na forum: 4041 dni
Nick w MP: dylemat929

Piwa: 3195

Respekt: 165,8
Respekt: 165,8Respekt: 165,8

1️⃣ Wstęp

Chcę przedstawić projekt This Is Your Life – serwer MTA tworzony z myślą o stabilnej, dopracowanej i długoterminowej rozgrywce.
Projekt oparty jest na istniejącej bazie, która jest przeze mnie rozwijana, optymalizowana i stopniowo przebudowywana. Moim celem nie jest szybki start, lecz stworzenie miejsca, które będzie funkcjonować i rozwijać się przez długi czas.
Nazwa serwera nie jest przypadkowa – nawiązuje do projektu, od którego zaczęła się moja przygoda z MTA. Wracam do niego z większym doświadczeniem i konkretną wizją.

📅 Start serwera
Planowane otwarcie: 27 czerwca 2026
Termin może ulec zmianie – jakość jest ważniejsza niż pośpiech. Nie planuję wypuszczać serwera z błędami tylko po to, by zdążyć na datę.

Co wyróżni serwer?

Projekt skupia się na konkretach:

stabilna i przewidywalna rozgrywka,
przemyślana, trwała ekonomia,
aktywna i sprawiedliwa administracja,
regularne aktualizacje,
realna wartość czasu spędzonego na serwerze,

To nie jest projekt „na chwilę” – rozwój planowany jest długoterminowo.

👮 Rekrutacja
Rekrutacja do administracji odbędzie się przed startem lub krótko po otwarciu serwera.

🔧 Rozwój projektu
Serwer będzie rozwijany etapami. Każda większa aktualizacja zostanie zapowiedziana i dokładnie opisana, na discordzie znajduje się kanał propozycje, gdzie można zgłaszać swoje pomysły.

Kulisy serwera:

Na koniec
Ten projekt powstaje z pasji.

Chcę stworzyć serwer, na którym czas spędzony w grze będzie miał znaczenie, niezależnie od tego, czy grasz godzinę, czy setki godzin.
Dzięki za przeczytanie i zapraszam do śledzenia postępów.

📅 Start: 27 czerwca 2026
💬 Discord: https://discord.gg/Spx24GaKBx

Ostatnio zmieniony przez DylemaT929 2026-03-20, 20:25, w całości zmieniany 3 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2026-03-01, 14:10

ggienek

xQert Studio

Na forum: 461 dni
Nick w MP: xQert

Piwa: 2

Respekt: 50

Moim zdaniem zapowiedź prezentuje się bardzo nierówno.Szkoda że wygląda tak słabo pod względem tekstu. Logo jest naprawdę fajne i przyciąga wzrok, ale sama treść i jej formatowanie są po prostu brzydkie i mało czytelne. Moim zdaniem psuje to cały efekt, bo dobra grafika gryzie się z niedbałym opisem a owej grafiki nawet nie posiada ta zapowiedz. Warto by to poprawić, żeby całość wyglądała profesjonalnie, a nie jak robione na kolanie

Wysłany: 2026-04-03, 14:47

DylemaT929

Nikt

Cześć!
Mam dla Was kolejne konkretne postępy jakie zostały zrobione od ostatniej publikacji zapowiedzi serwera!

1.Odświeżony interfejs
Całkowicie przebudowałem UI, nad którym spędziłem sporo czasu. Teraz jest czytelniejszy, nowocześniejszy i po prostu przyjemniejszy w użyciu.

2. Salon pojazdów
Teraz zakup auta to coś więcej niż kliknięcie:
* rotacja pojazdów co tydzień (niedziela 22:00),
* każdy samochód ma swoją klasę,
* ograniczona liczba sztuk,

Niektóre auta wymagają pracy, zanim je ulepszysz (np. regeneracja silnika) zanim ruszysz z tuningiem.

3. Giełda samochodowa
Zrobiłem całkowicie od nowa system giełdy samochodowej.
* Kupujesz pojazd gdy właściciela nie ma dostępnego
* Możesz wynegocjować cenę z właścicielem pojazdu i kupić w innej cenie niż wystawił
* Rodzaje giełd (Tańszy, droższe itd)
* Więcej dostępnych informacji o pojeździe za nim go kupisz!

4. Diagnostyka pojazdu
Postanowiłem trochę pójść dalej. Teraz masz pełną kontrolę. Szczegółowa diagnostyka dostępna w pojeździe jak i po za nim do momentu zakończenia sprawdzenia!

5. System zdawania prawa jazdy
Zrobiłem całkowicie od nowa:
* Teoria
* Praktyka
Proste, ale tak jak powinno być!

To tylko część tego co dla was przygotowuje. Więcej zobaczycie na naszym discordzie! Serdecznie Zapraszam.

Poszukuje osób taki jak do mapowania serwera lub dzieleniem się pomysłami które mógłbym zrobić lub pozmieniać. Im nas więcej tym bardziej macie wpływ na rozwój projektu! Dzięki za poświęcony czas!

Wysłany: 2026-04-05, 09:14

adam857

Innowacyjny...

Na forum: 4003 dni
Nick w MP: Destruktor

Piwa: 45

Respekt: -34,8

Projekt zdecydowanie z potencjałem. Ciekawe systemy, całkiem ładna szata graficzna. Daję Wam szansę, nie zmarnujcie jej.

Wysłany: 2026-04-28, 11:33

DylemaT929

Nikt

Cześć!
Dzisiaj przychodzę do was z kolejnymi kulisami serwera

1. Interaktywny przewodnik na serwerze
Postanowiłem zrobić dla was interaktywny przewodnik po serwerze który znajdziecie w "Panelu Pomocy F!" niż opisywać jak rozpoczynać rozgrywkę na serwerze. Po naciśnięciu przycisku przechodzi nam do "Trybu Kinowego" gdzie będziecie mogli zobaczyć co i gdzie znajduje się na serwerze z małym opisem.

2. Warsztat Tuningowy
Chciałbyś zmodernizować swój pojazd aby lepiej wyglądał lub dał mu lepsze osiągi? Wystarczy że udasz się do Warsztatu Tuningowego gdzie wszystko znajdziesz co potrzebne. Pasek który pokazuje osiągi dodatnie oraz ujemne widzicie na screenie pobiera wam z aktualnego handlingu waszego pojazdy

3. Siłownia
Chciałbyś trochę czegoś innego niż zbierania hajsu na serwerze? Na serwerze znajdziesz dodatkową aktywność która poprawi twoje umiejętności. W niektórych przypadkach będzie naprawdę przydatna

4. Odtwarzacz radia w twoim pojeździe
Dla miłośników którzy lubią naprawdę posłuchać swojej ulubionej muzyki samemu lub ze znajomymi, aby dobrze się bawić!. Wystarczy że pojedziesz do warsztatu tuningowego zamontować radio. Możesz to wykonywać w pobliżu pojazdu używając interakcji otoczenia lub będą w pojeździe /radio

5. Osiągniecia

Dziękuje że poświęcileś czas na zobaczenie tego posta. Jeżeli macie jakieś uwagi zapraszam do dyskusji na discordzie serwera! https://discord.gg/Spx24GaKBx

Wysłany: 2026-05-07, 14:05

DylemaT929

Nikt

Witajcie!
Chciałbym was serdecznie zaprosić na pierwszy devlog z serwera. Bo kulisy kulisami ale w filmie mozecie zobaczyć jak działają systemy na serwerze. Zapraszam do oglądania!

https://www.youtube.com/watch?v=L1pXrVC0BAg

Tagi: this :: your :: life
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » MTA:SA MULTIPLAYER » Reklamy serwerów MTA » [ZAPOWIEDŹ] This Is Your Life Odpowiedz do tematu