1️⃣
Wstęp
Chcę przedstawić projekt This Is Your Life – serwer MTA tworzony z myślą o stabilnej, dopracowanej i długoterminowej rozgrywce.
Projekt oparty jest na istniejącej bazie, która jest przeze mnie rozwijana, optymalizowana i stopniowo przebudowywana. Moim celem nie jest szybki start, lecz stworzenie miejsca, które będzie funkcjonować i rozwijać się przez długi czas.
Nazwa serwera nie jest przypadkowa – nawiązuje do projektu, od którego zaczęła się moja przygoda z MTA. Wracam do niego z większym doświadczeniem i konkretną wizją.
📅
Start serwera
Planowane otwarcie: 27 czerwca 2026
Termin może ulec zmianie – jakość jest ważniejsza niż pośpiech. Nie planuję wypuszczać serwera z błędami tylko po to, by zdążyć na datę.
⭐
Co wyróżni serwer?
Projekt skupia się na konkretach:
stabilna i przewidywalna rozgrywka,
przemyślana, trwała ekonomia,
aktywna i sprawiedliwa administracja,
regularne aktualizacje,
realna wartość czasu spędzonego na serwerze,
To nie jest projekt „na chwilę” – rozwój planowany jest długoterminowo.
👮
Rekrutacja
Rekrutacja do administracji odbędzie się przed startem lub krótko po otwarciu serwera.
🔧
Rozwój projektu
Serwer będzie rozwijany etapami. Każda większa aktualizacja zostanie zapowiedziana i dokładnie opisana, na discordzie znajduje się kanał propozycje, gdzie można zgłaszać swoje pomysły.
Kulisy serwera:
Na koniec
Ten projekt powstaje z pasji.
Chcę stworzyć serwer, na którym czas spędzony w grze będzie miał znaczenie, niezależnie od tego, czy grasz godzinę, czy setki godzin.
Dzięki za przeczytanie i zapraszam do śledzenia postępów.
📅 Start: 27 czerwca 2026
💬 Discord:
https://discord.gg/Spx24GaKBx