Moim zdaniem najtrudniejsz? misj? w tr?jce by?a misja w kt?rej trzeba by?o rozwala? te budki bazook? "Expresso 2 go!" i ostatnia "The Exchange" te? by?a do?? trudna.
D?ugo nie gra?em w GTA III ale trudn?(nie najtrudniejsz? )misj? by?a ta gdzie trzeba by? rozwie?? dziw** na czas i gdzie trzeba by?o rozwali? ten statek i os?ania? 8ball-a ?eby m?g? go rozwali?
Ale op?aca?o si? z tym statkiem bo dostaje si? potem 100 tysi?cy kasy xD Nawet ?atwa misja tylko trzeba obra? dobre miejsce do strzelania i odpowiednio ustawia? snajperk? na cel
Mnie wnerwi?o , zbieranie na okup xD 500.000 $ , troszk? to trwa?o , ale bez kod?w te? da rad? tylko d?u?ej trwa, chodzi mi o to ?e mnie tylko troszk? wnerwi?o xD
A najtrudniejsz? misj? by?a ta z snajperk?, ale tylko wtedy , gdy gra?em pierwszy raz w GTA III. potem ju? mi jako? sz?a
PoZdRo
Ja z t? misj? sie troch? m?czy?em gdzie? za 10 razem mi sie uda?o mia?em nawet dobr? pozycje ale za szybko to sie dzia?o kilku trzeba by?o zdj?? w kilka sekund
Ta misja nazywa?a si? Big'n'Veiny.Misja trudna wed?ug mnie to Esspresso 2 Go.Chocia? ta misja z pisemkami te? trudna.A moja ulubiona to Grant Theft Aero co t0rzeba ukra?? paczk? z lotniska tam trzeba zabi? kolumbijczyk?w.
Jak zabijesz ich i we?miesz paczk? wracasz do drugiego miasta tam zabijasz nast?pnych kolumbijczyk?w w ich w?asnej bazie.Po zabiciu trzeba zabi? Cataline ona ucieka ale postrzela swojego kumpla Miguela kt?ry jest torturowany przez szefow? Yakuzy Asuke.Potem po tej misji Yakuza chodzi po terenach kolumbijczykow i mo?na przej?? normalnie po ich terenie spokojnie bez strzelanin.Czyli Yakuza przyjmuje tereny Kolumbijczyk?w.
Podpis
Nick na RP: Jeffrey Kingsley
Nick na DM: Mati009PL
Moim zdaniem najtrudniejsz? misj? jest misja taks?wkarska.
Je?eli chce si? mie? Borgnine Taxi to trzeba za jednym razem przewie?? 100 pasa?er?w.
Czasami zdarzy si? niespodziewana kolizja,gdzie obr?ci nas na dach,nieudany skr?t kt?ry te? ko?czy si?
rozwaleniem taks?wki.
Og?lnie Grand Theft Auto 3 ma najciekawsze misje moim zdaniem.Odpowiednio Rockstar przygotowa? klimat ca?ego Liberty City.