Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2011-02-14, 19:46

kwiatek123

Na forum: 5590 dni
Nick w MP: Kwiatek

Respekt: 50

Elo na 0.3b smiga mi wszystko jest ok jak odinstalowalem tego i zainstalowalem 0.3c wbijam na serwer i h*j idzie bia?y paskek a potem dupa ca?y ekran czarny i nic nie moge zrobi? pomaga tylko restart kompa (qumpel ma tak samo czego to wina).Aha i jak robie serwer na 0.3b tak ?eby se 1 na 1 pogra? z qumplem to wbijam i pisze Connect co? tam Innorced czy jako? tak ? plis pomo?cie .

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2011-02-14, 19:49

The Cash

Na forum: 6098 dni
Nick w MP: TheCash

Piwa: 380

kwiatek123, upewnij si? czy serwer na kt?ry chcesz wej?? stoi na 0.3c a nie na poprzedniej wersji. Je?eli stoi na 0.3b to jest tego przyczyn? w?a?nie to. Natomiast je?eli serwer jest postawiony na 0.3c i masz ta wersj? to znajd? folder docelowy gdzie masz zainstalowane GTA:SA i ten folder nazywa si?: GTA San Andreas" i zmie? jego nazw? na "GTA San Andreas 2", powinno pom?c.

Wysłany: 2011-04-10, 22:36

tomekdulak6

Na forum: 5769 dni
Nick w MP: Zax_Durexix

Piwa: 3

To jest pewnie spowodowane bugami w grze ja te? tak mia?em nie raz mia?em g?upi bia?y obraz r??ne inne bugi ale nagle co? si? sta?o i przesta?o. Reinstalowa?em komputer i tego samego okaza?o si? ze spolszczenie du?o daje. Np. naprawia ten bia?y ekran, poniewa? tam potrzeba wersje 2.0. Mam nadzieje ?e tu pomo?e.

Link:

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Podpis
Zax Durexix - Planuje przylot do jakiegoś miasta.((RP)) [Jest za granicą.]

v.0.1

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER » Samp 0.3c nie działa .. Nie mam już do tego sił Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi