Mam do?? niecodzienny problem. Podczas gry lub edycji mapy w r??nych odst?pach czasu spadaj? mi FPSy. Tak samo by?o w poprzednich wersjach, reinstall MTA nie pomaga?. W SA:Mp nigdy tak nie mia?em.
Pr?bowa?em ?adowania domy?lnych ustawie?, ale nie pomaga.
Pozdrawiam.
// Niech tylko kt?ry? pseudo-m?dry nie napisze, ?e to przez obiekty, bo nawet na czystej mapie spada wydajno??.
Ja ci powiem tyle - mia?em podobny problem. Przeskanowa?em komputer, znalaz?o chyba 2 trojany i je da?em do kwarantanny. Od tego momentu nie mam problemu ze spadkiem FPS'?w.
Moja rada... wyczy?? wentylator od procesora bo pewnie zasyfiony jest... i nie ch?odzi tak jak powinien... temperatura skacze wysoko, wentylator w??cza si? na full obroty i spadaj? FPS-y.
EloElo3289, pisa?e?, ?e skanowa?e? PC antywirusem, ale jakim?
Pobierz program HWMonitor, w??cz go, a nast?pnie MTA. Pograj do momentu, a? b?dziesz mia? spadki FPS wtedy "Alt+Tab", zr?b screena i zapodaj na forum.
EloElo3289, temperatury s? ok (procesor troch? si? grzeje ale jest w normie)
Nie polecam combofix, mo?e rozwali? system.
Przeskanuj Malwarebytes'em (Full scan) http://www.programosy.pl/...ti-malware.html