Cze?? mam Gamemod Vallhala i chcia? bym go zrobi? ale nie wiem jak sie do tego zabrac wiem ze mam wszytskie skrypty Vallhali.szukam pomocy w tej sprawie . mam baze danych mam ju? wgrane pliki w baze i prawdo podobnie server dobrze ?onczy sie z baza lecz gdy wchodze na server i klikam Register to nic sie nie dzieje bym by? wdzieczny za pomoc
to co wiem o vahllhal gaming to ?e na pewno jest zabezpieczony i nikt se tak po prostu nie wgra pr?bowa?em na pewne sposoby z koleg? i dupa s?ysza?em ze ma zabezpieczania VG Musisz by? w dru?ynie VG
Je?eli ma kod, czyli skrypt to nie musi by? w za?odze. Wielu ludzi pr?bowa?o zaszyfrowa? swoje GMy, ale na marne, wi?c jak kto? ma (a raczej ka?dy kto wszed? chocia? raz na serwer) kod to mo?e zdzia?a? cuda.
Co do samego skryptu - z tego co wiem nie by? wystawiany nigdzie. Masz wersj? star? czy aktualn??
A ja Tobie (zwracam si? do autora w?tku) proponuj? zadawa? pytania (za darmo) na forum. Sama konfiguracja nie powinna by? problemem. Daj jakie? pliki, kt?re s? plikami konfiguracyjnymi (chocia? skoro twierdzisz, ?e dzia?a wszystko to b?d?c na serwerze wpisz /debugscript 3 i sprawd? co Ci si? wy?wietli).
jest proste ale w sumie skuteczne zabezpieczenie
edit:
dzieci je?li my?licie ze jak macie sam? client side to zdzia?acie cuda , jak wchodzisz na serwer to ci sie sciagaja tylko niezbedne pliki tak to ci to nigdy nie zadziala