Hej czy pr?bowa?e? doda? do swojego MTA nowe obiekty, kt?re oferuje nam SAMP w swoim kliencie 0.3c, a nie za bardzo ci to wychodzi?o lub zepsu?e? sobie MTA??
Mam tu dla was przerobione MTA, kt?re zawiera ju? nowe obiekty SAMP'a.
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Wystarczy odpali? MTA i cieszy? si? nowymi obiektami do SAMP'a.
Tak czy siak po konwertowaniu obiekt?w b?d? zmienione ID. Dodasz sobie np. w MTA pod?og? (18783) z SA:MP 0.3c to po konwertowaniu b?dzie mia?a np. ID (1400).
Instalujesz jak normalne MTA ju? wszystko jest zrobione.
Hosting akurat jest dobry, ale jak chcecie to mog? jeszcze wrzuci? na Sendspace.com
Tak masz racj? ale obiekty maj? ju? swoje wsp??rz?dne i wystarczy pozmienia? ID tych obiekt?w. Jest z tym troch? zabawy ale przy ma?ych ilo?ciach da si? to ogarn??.
Ja bym to usun??, bo na tym forum pojawi?o si? pe?no takich rzeczy. Do tego ja bym to da? do dzia?u SA-MP (?), bo to nijak si? koliduje z MTA (tyle tylko, ?e mamy do czynienia z programem, a nie samym multiplayer'em).