Wysłany: 2012-07-06, 17:38
DWD99
Nick w MP: #BENG
Piwa : 1695
Cze??,
mo?ecie da? mi przyk?ad odpowiedzi na DIALOG_STYLE_LIST.
Chodzi mi o OnDialogResponse bo mi to nie wychodzi.
M?j kod :
Kod: if(dialogid == 10)
{
if(response == 1)
{
switch(listitem)
{
case 0:
ShowPlayerDialog(playerid, 11, DIALOG_STYLE_LIST,""servname" - Produkty Budowlane" "Drewno\nCeg?y\nBeton\nCement\nReszta Wkr?tce", "Wybierz","Anuluj");
case 1:
{
ShowPlayerDialog(playerid, 12, DIALOG_STYLE_LIST,""servname" - Produkty Gastronomiczne", "Banany\nJab?ka\nPomara?cze\nMas?o\Mleko\nReszta Wkr?tce","Wybierz","Anuluj");
}
case 2:
{
if(PlayerInfo[playerid][pVip] != 1) return SCM(playerid, CZERWONY, " Nie jeste? Vipem");
ShowPlayerDialog(playerid, 13, DIALOG_STYLE_LIST,""servname" - Dla Vip?w", "Marihuana\nLody\nKrowy","Wybierz","Anuluj");
}
}
}
}
Wysłany: 2012-07-06, 18:36
Marihuana
Żyć by umierać :)
Nick w MP: KoZaKo
Piwa : 547
Kod: if(dialogid == 10)
{
if(response == 1)
{
switch(listitem)
{
case 0:
{
ShowPlayerDialog(playerid, 11, DIALOG_STYLE_LIST,""servname" - Produkty Budowlane" "Drewno\nCeg?y\nBeton\nCement\nReszta Wkr?tce", "Wybierz","Anuluj");
}
case 1:
{
ShowPlayerDialog(playerid, 12, DIALOG_STYLE_LIST,""servname" - Produkty Gastronomiczne", "Banany\nJab?ka\nPomara?cze\nMas?o\Mleko\nReszta Wkr?tce","Wybierz","Anuluj");
}
case 2:
{
if(PlayerInfo[playerid][pVip] != 1) return SCM(playerid, CZERWONY, " Nie jeste? Vipem");
ShowPlayerDialog(playerid, 13, DIALOG_STYLE_LIST,""servname" - Dla Vip?w", "Marihuana\nLody\nKrowy","Wybierz","Anuluj");
}
}
}
}
Wysłany: 2012-07-06, 18:41
DWD99
Nick w MP: #BENG
Piwa : 1695
Okey dzi?ki. Ju? sobie z tym wcze?niej poradzi?em ;]
Tagi: dialog :: liście.
Anonymous
Na forum: 245 dni