Je?li nie masz poj?cia o pawn, to nie bierz si? nawet za gotowce. Bo drugi PSZ to ju? przesada. Wracaj?c do tematu nie rozumiem o co Ci chodzi, napisz bardziej zrozumiale.
Przeczytaj ca?o?? mojego postu, a nie pierwszy cz?on. Dzi?ki R_D_U za wyt?umaczenie tej ?le skonstruowanej tre?ci. To Ty Viszta robisz OT, nie ja. To co napisa?em w poprzednim po?cie ma du?o "do rzeczy". A tak w og?le to tylko moja dobra rada;)
C:\Users\Emil\Desktop\Scripts\PWN\PTD_v2.0.pwn(19746) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\Emil\Desktop\Scripts\PWN\PTD_v2.0.pwn(19750) : error 010: invalid function or declaration
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
2 Errors.
@CombaT
Mi chodzi?o o to, gdy gracz posiada tag: [PTD] b?dzie mu pisa?o ko?o ID np. Sta?y Gracz, a gdy nie b?dzie mia? tagu, b?dzie pisa?o: Gracz (bez Sta?y) *ale to ju? mam*
Ostatnio zmieniony przez VisztaPL 2012-10-25, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Bo? t?uk, tylko na gotowca czekasz i prostego b??du nie potrafisz znale??, nic nie potrafisz sam zrobi?, odechciewa mi si? pomaga? jak widz? takie osoby jak ty
Zale?y co nazywasz nauk?, bo je?eli kopiuj/wklej to nie ten level. Po drugie, prosty b??d - brak cudzys?owu. Je?eli nawet nie wiesz jak u?ywa? funkcji format, to daleko nie zajdziesz. Ja sam nawet nie czyta?em ?adnych poradnik?w. Wiedza przysz?a z czasem, po prostu przegl?da?em ka?dy temat w tym dziale, pobiera?em bardzo du?o map/skrypt?w, przegl?da?em je i zaczyna?em rozumie? jak one dzia?aj?.
Co do tematu: Gdzie ty masz ten kod, bo je?eli poza publickiem, to gratulacje
public OnPlayerText(...)
{
return 1;
}
format(...);
Je?eli masz poza publickiem, to wyr?bie b??d. Tak samo z innymi funkcjami. Podaj dok?adnie linijki i ich b??dy.