Podczas edycji mapy RolePlay, wpad?em na pomys? by poprawi? pr?dko?ci pojazd?w. Chcia?bym zrobi? tak? "funkcje" ( nie wiem jak to dok?adnie okre?li? ) w gamemodzie, kt?ra b?dzie przy np. 100km/h zwalnia?a/zatrzymywa?a dany pojazd. Ma kto? pomys? jak to zrobi?, lub mo?e posiada taki kawa?ek kodu ( mo?e by? do edycji, przerobie go ). Zale?y mi po prostu chocia? na jakie? podstawie do tego.
Masz tu kodung od mojego ziomeczga Slice'a. W razie wu, spamuj w temacie, PODAJ?C KOD, KT?RY JU? PODPIEHDOLI?E? I B??DY. Je?li napiszesz co? w stylu "ej nie dzia?a " klikniesz przycisk "wy?lij" (wy?lij post) to masz u mnie 500 warn?w.
@Down: Ciekawe sk?d funkcja GetPlayerSpeed? Z d u p y? Zaraz b?dzie spam, ?e mu nie dzia?a.
Ostatnio zmieniony przez IgrexolonO 2013-02-24, 11:43, w całości zmieniany 2 razy
Dobra zrobi?em dla nrg-500 ( sposobem co poda? IgrexolonO ), jak zadzia?a poleci piwko.
//edit: No i nic nie dzia?a, sprawdza?em obu pan?w funkcj? ( ta 2 znalaz?em na internecie to GetPlayerSpeed ) ale ?adna nie dzia?a, w sensie nie reaguje. Jakie? jeszcze pomys?y?
To jest to samo co tam by?o, tylko 1 pr?ba by?a bez klamry a przy drugiej doda?em klamry, mapa sie kompilowa?a ale gucio to robi?o. Wi?c zajrzyj sobie w tamten link, bo jedynie edycja by?a z dodaniem tych klamerek, ale to te? nic nie pomog?o