Tamten w?tek zosta? zamkni?ty - nie wiem czemu, do moderator?w PMa nie mog? napisa? ani do autora postu na kt?ry chcia?em odpisa?, wi?c otwieram nowy w?tek.
Oski chyba nie by?e? trze?wy jak to pisa?e?. warto?? zwracana przez funkcj? table.concat jest porzucana, a funkcja ogranicza tylko do wywo?ania samej siebie (w niesko?czonej p?tli). Ten kod nie ma prawa dzia?a?.
I nie jest to rekurencja, tylko niesko?czona p?tla.
Reszta kodu te? jest do?? kiepska - funkcja rank() operuje na niezdefiniowanych zmiennych (thePlayer), a poza tym przekazuje dane do funkcji setRank() zmiennymi globalnymi (optymalizacja? integralno?? danych? Po co to).
Oski, jeste? tu w supporcie, czemu podajesz u?ytkownikom kod, kt?ry po prostu nie dzia?a?
AFX a mo?e nie oskar?a?by? trego typu oskar?eniami, tylko te? pomysla? ?e ka?demu b??dy si? zdarzaj?.
rankSet() powinien zamieni? na rank() i ustawi? sam sobie argumenty, je?li masz co? do mnie to napisz mi na pw a nie za?mieczasz forum durnymi postami nie na poziomie.
AFX a mo?e nie oskar?a?by? trego typu oskar?eniami, tylko te? pomysla? ?e ka?demu b??dy si? zdarzaj?.
Jasne ?e si? zdarzaj?, nie myli si? tylko ten, kto nic nie robi.
je?li masz co? do mnie to napisz mi na pw a nie za?mieczasz forum durnymi postami nie na poziomie.
Nie wiem czy widzia?e? co napisa?em w pierwszym po?cie - nie mog?em napisa? ani do Ciebie PM, ani do innego moderatora, a zamkneli?cie w?tek z zatwierdzonym kodem kt?ry nie dzia?a.
Zwracam Ci na to uwag?, a Ty si? oburzasz jakbym nie wiadomo co zrobi?.