Witam.
Czy kto? potrafi?by wykona? skrypt na kierowc? autobusu?
To znaczy , ?e potrzebne mi takie cos , ?e do frakcji kierowca autobusu podpinam ten skrypt i dzi?ki niemu mo?emy pracowa? jako kierowca
Jak pracowa??
Chodzi mi o to aby po wej?ciu do pojazdu wyswietalo si? cos na zasadzie gps'u gdzie ma jecha? do checkpointu i gdy wjedzie w ten cp to dzia?a timer kt?ry zamraza go na minute i dopiero mo?e odjecha? i automatycznie pokazuje mu si? nast?pny punkt gdzie ma jecha?
Oczywi?cie do tego najlepiej jakby by?o cos takiego jak /kupbilet i dopiero jak si? go kupi to mo?na wsiasc do autobusu a te pieni?dze za bilet ida na konto kierowcy + stawka minimalna np. 500$
I pytanie czy da?oby rad? zrobi? wgl co? takiego .
I czy kto? wykona?by mi to za darmo czy za pieni?dze bo mog? zap?aci? je?li trzeba.
A jeszcze lepiej jak wszystko b?dzie wyt?umaczone co i jak jest zrobione .
Dzi?ki.
Pozdrawiam ;]
nie dam ci kompletnego kodu ale pokaze jak zrobic :
masz nie wiedziales jak zrobic to kupywanie od Kierowcy wiec zrobilem to w moim stylu tu masz wszystko co potrzebne za darmo nie robie skryptow ale skoro nudzilo mi sie to masz. skoro to za darmo masz pelny kod ale sam se go po wsadzaj gdzie i jak
Okej prawie wszystko ogarn??em mniej wi?cej tylko mam problem z :
Nie wiem gdzie to umie?ci?
Oraz nie do ko?ca rozumiem tego publicka
Mog?bys napisa? wyja?nienie co to za funkcje i poda? przyk?adowy kod ? z ikonkami i pozcjami?:D dzi?ki pozdrawiam .
calego kodu nie dam bo nie chce mi sie robic bo aktualnie pracuje nad mapa Fast And Furious 6. wpisz w google jak ustawic IsPlayerInArea. tam trzeba dodac 4 pozycje aby stworzyc kwadrat P
[ Dodano: 2013-05-29, 11:30 ]
a i dodaj se w onplayerentervehicle :