Witam
Mam taki problem chc? aby przed wej?ciem do pojazdu dini sprawdza?o czy nick wsiadaj?cego jest zapisany w pliku , lecz za ka?dym razem co wymy?lam kod to albo wysakuje dwukrotnie "Nie masz prawa jazdy blabla bla " i wywala z pojazdu chocia? ?e jestem wpisany w pliku lub nie musze wgl robic prawka od razu mog? jecha? , lub wyskakuje "Panel pojazdu pod komenda /vp" oraz "Nie masz prawa jazdy blablabla" ale mog? jecha? autem ...
Co ?le zrobi?em?
Kod
#EDIT
Zmieni?em na co? takiego lecz ca?y czas jest napisane ,?e "Nie masz prawka , blablabla" I wywala z auta ale wyskakje tylko raz to ju? jaki? post?p .
Kod
Ja po prostu potrzebuje aby zapisywalo si? do folderu "CzyMaPrawko" nick gracza wtedy kiedy zda egzamin . W tym celu zrobi?em to:
I u?y?em go gdy egzamin zosta? zdany :
I teraz chce aby przy wsiadaniu sprawdza?o czy gracz jest zapisany w folderze "CzyMaPrawko" i je?li jest to mo?e wsi??? do auta i wysy?a wiadomo?? "Panel pojazdu pod komenda /vp" a gdy nie ma go w tym folderze to , ?e ma wysiada? z auta i by? napisane "Musisz mie? prawkoblabla"
I to tyle
Lecz nie mog? zrobi? tego aby odczytywa?o przy wej?ciu do pojazdu czy jest tam zapisany czy nie bo mam ca?y czas jakies bledy wiec prosz? was o kod aby sprawdzi? co mam zle ;]