Z racji tego, że jest wiele osób, które w dziale Lua wrzucają jakąś część kodu i proszą o przerobienie go w jakimś konkretnym celu, postanowiłem utworzyć taki zbiorczy temat, by było się łatwiej i sprawniej poruszać.
Może mały regulamin:
Wrzucamy tutaj skrypty w postaci pliku (np. link ze strony hostingowej, tak by można było takie coś pobrać).
Opis ma być w miarę prosty i zrozumiały, a mianowicie: gdy np. wrzucacie plik, w którym jest zasób odpowiedzialny za spawnowanie pojazdów, to piszecie krótko, np. "chcę, by ten skrypt zapisywał również pojazdy, które będą należały do gracza X".
Posty, które będą zawierały tylko x linijek kodu, a nie będzie w nich pliku do pobrania, będą usuwane automatycznie.
W momencie, gdy ktoś zna rozwiązanie problemu, pisze do swojego "zleceniodawcy" na prywatną skrzynkę, a nie spami tutaj postami typu "ja to potrafię zrobić, napisz na GG: X".
Tematy o podobnej treści, znajdujące się w innych tematach niż ten, będą usuwane.
I raz jeszcze powtórzę: nie wrzucamy kodów tutaj, lecz pliki z zasobami (chodzi mi o to, by były tam zarówno pliki .lua, jak i inne). Wszystkie zasoby, które będą niekompletne, będą usuwane.
Miłego programowania
Ostatnio zmieniony przez zugi 2025-05-05, 02:52, w całości zmieniany 2 razy
Prosz? o przerobienie skryptu ?nieg. Przerobi? to znaczy ?eby nie by?o widocznego napisu " naciskaj F7 alby w??czyc/wy??czy? ?nieg" itp.. i ?eby jak Admin naci?nie f7 to ?eby wszyscy gracze mieli ?nieg.
Piorunku nie uwa?asz ?e przerabianie komu? skrypt?w to odwalanie roboty za nich? Ja forum GTAO kojarz? jako forum kt?re pomaga w nauczeniu si? i prowadzi do osi?gni?cia celu samemu a nie w taki spos?b jak robi? gracze powy?ej, pobierze skrypt z community i pisze aby mu usun?? jaki? test. Osobi?cie uwa?am ?e ten dzia? nie ma racji bytu na tym forum.
ja bym prosil o poprawienie skryptu na towary, gdyz chcialbym aby sie samemu wybieralo miejsce rozladunku a nie zeby skryppt wybieral, albo zeby byly buttony: Wybierz sam i Niech skrypt wybierze. Szczegoly dam na gg gdyz posiadam niezbugowana wersje tego skryptu http://community.multithe...etails&id=6870.
GG: pomagamy na forum
Ostatnio zmieniony przez Riot 2013-12-28, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Witam
Prosz? o przerobienie skryptu oraz poprawienie/naprawienie drugiego.
Pierwszy skrypt jest to panel logowania z kamerk? itp jednak nie pokazuje tabelki z rejestracj? oraz logowaniem. Prosz? zerkn?? czy wszystko jest ok. tutaj daje link do panelu logowania:
https://mega.co.nz/#!XoIG2A4K!wKUJjtqKPMdLgrDXHTUOEHMfu4dE34uFj9wnF7pJR8A
Drugi to radio w samochodzie, konkretnie chodzi mi o przerobienie go tak by po wciskaniu klawisza "R" piosenki si? zmienia?y i na nowo powtarza?y, zmienia? si? zmieniaj? ale nie wiem jak zrobi? ?eby puszcza? stacje od nowa bo klikam r, r, i szumi, i jeszcze jedno jak by kto? m?g? dorobi? do nich do g?ry napisy np. jak sie kliknie R - radio eska to ?eby do g?ry pisa?o Radio eska ?eby wiedzie? co to za stacja.
Tutaj daje link:
https://mega.co.nz/#!f05UTT4J!cHrNBRbNx44pEgLoqf49XimhugVgrua5vwAHf8scRfs
Z g?ry dzi?ki.
Prosz? o przerobienie skryptu na spawn, poniewa? chcia?bym ?eby gracz za ka?dym razem jak wchodzi na serwer si? respi? tam, a nie tylko raz przy pierwszym wejsciu na serwer.
Witajcie.
Potrzebuje aby ktos przerobi? modele neon?w 3d, poniewa? sa za mocne.
Wida? je z bardzo daleka a jak osoba podjedzie to o?lepiaj?.
Chcia?bym aby mi ktos pom?g? skr?ci? je tak aby nie o?lepia?y ani nie by?y widoczne z daleka, tylko z bli?sza.
Kto posiada ow? umij?tno?? prosze o pw do mnie wy?le paczke do przerobienia.
Witam. Prosz? o przerobienie tego skryptu Aby mozna go by?o uzywa? co minut?. Chodzi mi o €zywanie komendy co minut? zeby gracze sobie ca?y czas nie dawali kamizelki.
MAM pro?be pozecie mi przerobi? skrypt tutaj jest link
http://gtao.pl/prawo-jazdy-vt88811.htm
Bym chcia? tyko abym mogl tylko ja dawa? prawko zabiera? itp
JAk mozecie to napiszcie mi co mam zrobic albo poprostu dajcie linka do przerobionego