1.Zrobi?em co? takiego ?e przy rejestracji wybieramy posta? czyli jest gui i p??niej pokazuje wybiera?k? no i chcia?em zrobi? , ?e po logowaniu nie ma wybiera?ki ale mam pewien b??d dlaczego zawsze jak poka?e mi si? ta wybiera?ka to pokazuje skina nr 0 a nie te co chcia?em dopiero jak zmienie na nast?pnego skina to pokazuje te co ma pokaza?.(Kod ni?ej)
2.Jak pisa?em wy?ej to zrobi?em , ?e wybiera?ka jest tylko po rejestracji a przy logowaniu usun??em no i niby mi si? to uda?o lecz zosta?o t?o z wybiera?ki kt?re przy logowaniu zostaje i kamera zostaje w tym miejscu ;// Chodzi o ten kod
:
Kod
A logowanie i wybiera?ka wygl?da tak
Kod:
Tak to wygl?da czy mo?na jakos usun?? to t?o a doda? je aby by?o tylko przy rejestracji?:d
3. Jak od 0 zrobi? misje ?:D Chodzi o to , ?e po wpisaniu /misje ukazuje gui i po wyborze misji pokazuje np. gdzie mamy si? uda? czyli tworzy checkpoint i po wej?ciu w checkpoint np. dostajemy jetpacka i pokazuje si? nast?pny checkpoint i w nim wsadza nas na motor i musimy jecha? do nast?pnego i przy tym nast?pnym dostajemy ju? kase za wykonanie i zabiera nam jetpacka i to auto .
4.Czy macie jaki? dobry poradnik jak od 0 zrobi? zabaw? Powiedzmy ?e nas gdzie? przeno?i , daje jakas bron i musimy zabic innych oczywi?cie s? na to zapisy pod np. komenda /zabij i ogarnia kto wygra i tak dalej
5.Jak zapisac do pliku co? takiego , ?e gdy w sklepie kupie jak?? tam bro? to wpisuje ja do pliku najlepiej w nicku z tym co logowanie
» Tak samo jak Ty to napisa?e?. Pokazujesz gui graczowi, on wybiera misje, Ty tworzysz checkpoint a po wej?ciu w checkpoint dajesz mu jetpacka, 10 linii skryptu kkthxbai.
» By? poszuka? na forum to by? znalaz?. Pisa?em to chyba z 300 razy i nie mam zamiaru pisa? tego 301 raz.