Witam my?la?em nad tym pare dni czy darady doda? npc do servera samp Zombie ktore bd se chodzilo po mapce itp a jak zobaczy kolesia to zaczyna atakowa? je?li kto? ma taki skrypt albo mi pomo?e go napisa? b?dzie super dzi?ki Pozdro
Dzi?ki za Pomoc ale dalej nie to a ten Zombie obiekt nie darady go zabic itp ostatnio na Ruskim czy jakim? tam serwerze by?y fajne npc Zombie kt?re atakowa?y itp chodzi?y po ca?ej mapce wszedzie by?y Prosi? bym was o jaki? taki skrypt bo jest mi potrzebny nawet ?eby zrobi? ?eby z 50 Npc Zombie sobie chodzi?o po Fort Carston !
Z tego co mi wiadomo to boty npc zabieraj? sloty. Poczytaj w google "jak zrobi? bota npc" tam wszystko pisze, ale odradzam tej metody na wi?ksz? ilo?? bot?w
mog? mie? serwer 100-200 slotowy wiec mi to nie przeszkadza z 50 NPC Zombie prosz? o pomoc jesli ktos umie takie cos napisac bym proszil oczywiscie dam :Duzo