Witam.. Od pewnego czasu bawie si? w kodach pawno i chcia?bym zrobi? taki system, ?e po pierwszym wej?ciu na serwer wyskakuje nam panel, gdzie wybieramy jak? chcemy rzecz na pocz?tku..
Napisa?em co? takiego:
Przy tym ko?cowym kodzie, PlayerInfo, Zalogowany itp. to na to nie zwracajcie uwagi.. bo to jest cz??? innego systemu..
A wi?c, jest tam pStylWalki i pKasa, czyli wyb?r pieni?dzy lub stylu walki, lecz troche nie pasuje, poniewa? jak w tym wybieraniu pochodzenia jest to samo, a ja chce, ?e po prostu s? 2 opcje do wybrania, pieni?dze, np. 300 $ lub licencja kategorii A, tylko nie wiem czy to w jednym umie?ci?, czy w dw?ch..
I teraz tak.. wyskakuj? mi standardowe 26 error?w, 017.. chodzi tutaj o klamry..
Prosze o pomoc B?de wdzi?czny.
Jak co? to ja dopiero si? tam w tym kodzie bawie, wi?c nie "hejtujcie"
[ Dodano: 2014-04-19, 15:55 ]
I tak dodaj?c, nie zwracajcie uwagi na te rzeczy, jak Azja itp. bo to zmienie..
Wida?, ?e to jest honest, wi?c musisz doda? sw?j w?asny dialog. Ale od pocz?tku.
Ostatni wyb?r w hone?cie to rasa jak si? nie myl?, wi?c znajd? ID dialogu wyboru rasy i dodaj po wybraniu rasy sw?j w?asny dialog, kt?ry poka?e wyb?r tej licencji i 300$. Jak gracz wybierze sobie, kt?r?? z opcji to po prostu dajesz mu j? przez enum "PlayerInfo".