Witam! Z dniem 19.08.2014, chcia?bym wam przedstawi? mapke By?ego GS(GoldServera) z przed 2 lat. ? powodu i? j? kupi?em a zosta?a mi skradziona przez kilku pseudo pawner?r(uwaga na nich!). Mapka ma bardzo du?o system?w takich jak:
-system ViP'a na czas
-system Admina, Head-admina, moda
-system privcar
-system start ev ( dla ViP) na mniejsze zabawy, i dla admina na wi?ksze
1)wchodzisz w scriptfiles
2) dajesz lista admin?w
3) wpisujesz np Kub_ceg=2
4) w ustawienia w scriptfiles bodaj?e ustawiasz has?o /alogin
5) gdy jeste? ju? w grze wpisujesz /alogin <Podane has?o> i loguje ci? na H@ Pozdrawiam! ?ycz? dobrej zabawy.
Ostatnio zmieniony przez KaeN_ 2014-08-19, 18:39, w całości zmieniany 2 razy
KaeN_ jeste? oszustem co w prawdzie sam z siebie zrobi?e? pseudola luknijcie sobie na fullgta
tam jest taki sam post dodany przez wierzbe prawdopodobnie to on ale jak nie to tym gorzej bo oznacza to ?e skopiowa? opis i mapk? i tu wrzuci?...
KaeN_, dobrze zna moderatora Iggy i to on mu za?atwia usuwanie post?w GtR_X_
[ Komentarz dodany przez: Iggy: 2014-09-18, 20:58 ] Tak dla informacji - w sprawie wygaszania/usuwania post?w ja jestem bezstronny. Je?eli post ma?o wnosi do tematu, czy te? jest niezgodny z regulaminem wygaszam go.
Haribo_, new Generation przypominalo XyzzyDM. Syf to zgodze sie. Widze ze juz dawno niemiales zakazu pisania na stale...
Konfidenci sa wsrod nas..... Dzieki za info..
tu starczy mie? uk?ady z jedn? jedyn? osob? i masz bardzo prawdopodobne ?e kaen ma je?li to na faktach jest to powinnien zosta? zrzucony z rangi moderator..
Yyyyyyyy chyba w 2054 roku. Tutaj administracja ma to w dupie. Ja sie dziwe ze ten post dalej jest i to na dodatek niema w nim ziarenka prawdy... Dobra tym postem koncze ta dziecinade....
KaeN_ jeste? oszustem co w prawdzie sam z siebie zrobi?e? pseudola luknijcie sobie na fullgta
tam jest taki sam post dodany przez wierzbe prawdopodobnie to on ale jak nie to tym gorzej bo oznacza to ?e skopiowa? opis i mapk? i tu wrzuci?...
Oszust jakich malo. Opis skopiowalem i przyznaje sie bez bicia. Ciekawe czy Kaen odpisze.
[ Dodano: 2014-09-09, 14:03 ]
PS dzieki za skasowanie mojego postu
HeH, jaki oszust? Dalem ten post pierwszy.. Znaczy pierwszy tutaj a nwm czy ktos go mial, pisalem ze ta mape kupilem? ...
HeH, jaki oszust? Dalem ten post pierwszy.. Znaczy pierwszy tutaj a nwm czy ktos go mial, pisalem ze ta mape kupilem? ...
Poszukaj sobie w google kolego date wstawienie tego gamemoda na forum tylko zostal usuniety. Niemasz praw na wystawianie jego. Nawet jak go kupiles, choc wiem ze napewno zdazyles go pobrac......
zosta?a mi skradziona przez kilku pseudo pawner?r(uwaga na nich!).
Sam nim jestes.... Skradziona??? xd po co ktos by mial krasc to co juz bylo w necie??? xd niepojete... Dobra zegnam cie kolego, zlewam zimnym moczem(Teraz znajac zycie dostane warna albo kolejne zp ale mam to gdzies i tak odchodze z tego gimbaza.pl). Zegnam
Oszust jakich malo. Opis skopiowalem i przyznaje sie bez bicia. Ciekawe czy Kaen odpisze.
[ Dodano: 2014-09-09, 14:03 ]
PS dzieki za skasowanie mojego postu
kolego u samej g?ry masz napisane z twojego skopiowanego tekstu ?e......
Witam! Z dniem 19.08.2014, chcia?bym wam przedstawi? mapke By?ego GS(GoldServera) z przed 2 lat. ? powodu i? j? kupi?em a zosta?a mi skradziona przez kilku pseudo pawner?r(uwaga na nich!). Mapka ma bardzo du?o system?w takich jak
wi?c nie wkr?caj bani ?e nie jak ko?cz? tu z tematem nie zamierzam si? przejmowa? jakim? dzieciakem ja ko?cz? z tematem ?egnam!!!