Chcia?bym si? dowiedzie? jak mog? jak?? map? przerzuci? do MTA by by?o mo?na j? doda? albo edytowa?. Wiadomo MTA ma to w pliku .map ale do zwyk?ego GTA San Andreas maja pliki .IPL, .IDE i .img. I teraz pytanie moje jak mog? to wgra? na serwer MTA plik IPL i IDL da?em do Deluxe GTA Map Converter i mi przekonwertowa? i wklei?em to do .map ale niestety nie dzia?a. I Prosz? o pomoc a najlepiej opisa? krok po kroku jak to zrobi?. Prawdopodobnie co? ?le robi? i chce si? tego nauczy?.
No tak convertery, ale jak ju? napisa?em u?y?em jednego i nic nie doda?o. Dlatego si? pytam czy jest spos?b jaki? inny lub mo?e aj ?le co? robi?, a spos?b musi by? bo widzia?em Filmy z MTA jak jest na nich naprzyk?ad GTA United , tyle ?e serwery ju? tamte nei dzia?aj?.
Tostuch, a mog? ci? prosi? by? napisa? mi to krok po kroku co i jak robi? ? Wiesz jestem zielony w tym i og??em si? ucz? dopiero co i jak z Edytorem Map a zalezy mi by wgra? pewne rzeczy i je edytowa? lub ulepszy? na potrzeby serwera