Witam prosi?bym o napisanie mi lub wys?anie linka jednej zabawy w textdrawie np: wojna gang?w /wg itp bo samodzielnie nie umiem napisa? a w internecie nie ma ?adnych poradnik?w a z mapy nie umiem wycina?.
Komendy zrobic nie umiesz?
Jak chcesz zeby sama startowa?a to zr?b zmienn?, i jak wpisze gracz /wg to dodawaj 1 do tej zmiennej, i sprawdzaj czy np zmienna rowna sie 3 i wtedy startuj zabaw?
p??niej w Timerze robisz p?tle dajesz warunek z GraczWG i ustawiasz world graczom, spawnujesz ich dajesz bronie i ca?a filozofia. Wystarczy troch? si? zastanowi? co musisz zrobi? i stara? si? co? napisa?. Dopiero jak Ci nie wychodzi to piszesz tutaj. Je?li nie wiesz o co chodzi z Timerem, to prosz? bardzo - http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetTimer
hosta12345, je?li nie potrafisz operowa? na zmiennych to nie bierz si? za pisanie GM tylko pod?ucz si? j?zyka Pawn, i po miesi?cu dw?ch zacznij co? pisa?
co..? po co enum? jezus maria, jak ja mam cie wszedzie poprawiac.. powiedz mi, na cholere ci enum do czegos co moze byc tylko 'jedno', w wybranym momencie?