Cze??. Mam pewien problem z pluginem MySQL, nie chce si? on za?adowa?. W logach jest ta informacja:
Loaded plugin: mysql
Failed.
Jeszcze w crashinfo by?a informacja o jaki? warningach chyba, bo po kolei by?y wymienione biblioteki systemu Windows, a obok tego jakie? r??ne informacje, poda?bym Wam zawarto?? tego, ale ju? tego nie mam.
Wersja r39-3, u?ywam sscanf, streamer, itd(od edytora text draw?w), mam wgrany libmysql.dll. Nie uruchamia?em ?adnego skryptu, po prostu chcia?em zobaczy? czy za?aduje si? ten plugin, czy wszystko b?dzie dobrze dzia?a? je?eli chodzi o plugin, tak jak to robi?em z innymi pluginami. To mo?e by? przez to? Bo chcia?em si? upewni?, czy plugin dzia?a dobrze, a p??niej dopiero napisa? jaki? skrypt oparty na MySQL.
No to nie wiem, jak chcesz koniecznie korzysta? z tego plugina MySQL to wgraj jeszcze plugin nativechecker, mo?e on da jakie? informacje. Polecam jednak plugin od StrickenKid'a, gdy? wystarczy on do podstaw MySQL, sam z niego korzystam.
Okej to mo?e ten plugin StrickenKid'a b?dzie dzia?a?, tylko czy m?g?by? mi podes?a? include + plugin by StrickenKid? Bo co? linki do downloadu na oficjalnym forum SA:MP nie dzia?aj?.
Podczas uruchamiania konsoli z serwerem, plugin nie chce si? za?adowa?. Do tego, wyskakuje taki komunikat:
Pobra?em t? bibliotek? (kernel) i chcia?em j? zamieni?, ale si? nie da, poniewa? wyskakuje komunikat, ?e "jaki? program u?ywa tej biblioteki do poprawnego dzia?ania" czy co? podobnego. Nie wiem, czy b??d le?y w tym, ?e ta biblioteka kernel jest nieaktualna, czy jest mo?e jakie? inne rozwi?zanie tego problemu?
Problemem jest zapewne system, dok?adniej przestarza?y system. Nie wiem jaki masz, ale z samego wygl?du okienka mo?na wnioskowa? na do?? stary. Jedyne co mog? poradzi?, to zmieni? plik libmysql.dll - KLIK - wi?cej nie zrobi?, bo si? nie znam. Mo?esz te? poszuka? na innych stronach o tym, przepisuj?c tre?? b??du do wyszukiwarki.