Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2015-08-21, 20:01

sabarupl

Na forum: 4825 dni

Piwa: 163

Respekt: 230
Respekt: 230Respekt: 230

Robi?em sobie w 3ds max interior kina do modu umo?liwiaj?cego odtwarzanie prawdziwych film?w. Zanim dodam model do MTA najpierw testuje go w normalnej grze czy wszystko z nim jest w porz?dku. Do testowania swoich modeli wspomagam si? programami GTA-SA Crazy Trainer i San andreas teleport 3.0b. Po te?cie model doda?em do MTA ale niestety zapomnia?em (zreszt?, nie pierwszy raz) wcze?niej wy??czy? owe wspomagacze. Przy wej?ciu na sw?j serwer dosta?em ostrze?enie ?e s? w??czone niedozwolone programy wi?cej je zaraz wy??czy?em. Gdy ponownie chcia?em wej?? na serwer komunikat ponownie si? pojawi? tyle ?e pisa?o ?e mam bana na 23 godziny i 30 minut. Troch? zdziwiony tym faktem wy??czy?em mta i sw?j serwer i wszelkie programy jakie mia?em w??czone. Ale nic nie pomog?o, ban dalej jest. Z ciekawo?ci wszed?em na kilka innych serwer?w i jest dok?adnie to samo. Co ciekawe nawet edytora nie mog? w??czy? bo te? si? ten sam komunikat pojawia.

Z mta mam do czynienia od pierwszego wydania. Przez ten czas w wy?ej wymieniony spos?b robi?em i dodawa?em nie jeden sw?j model i jak pisa?em wcze?niej zdarza?o mi si? zapomnie? wy??czy? owe programy i gdy je zaraz wy??czy?em to nie by?o problemu a teraz dosta?em all bana 23 godziny. Mo?e kto? wie o co z tym chodzi i czy da si? to jako? wyja?ni?.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2015-08-21, 20:13

Na forum: 4771 dni

Piwa: 2512

Respekt: 833,5
Respekt: 833,5Respekt: 833,5

Ostrzeżeń: 60%
Automatyczny AntyCheat MTA si? k?ania (skoro to od teraz, to pewnie zaimplementowany/zaktualizowany w jednej z nowszych wersji). Nie pozostaje Ci nic innego ni? przeczeka? te 24h, p??niej radz? lepiej nie zapomina? o takich rzeczach jak aktywne wspomagacze ;)

Wysłany: 2015-08-21, 23:31

sabarupl

Na forum: 4825 dni

Piwa: 163

Respekt: 230
Respekt: 230Respekt: 230

No nic poczekam do jutra. Jak znowu zapomn? wy??czy? to chyba wyrzuc? komputer przez okno. Swoj? drog? nawet ?eby na edytor dali to ja nie wiem.

Wysłany: 2015-08-22, 00:32

Na forum: 4771 dni

Piwa: 2512

Respekt: 833,5
Respekt: 833,5Respekt: 833,5

Ostrzeżeń: 60%
sabarupl, najwidoczniej kazdy serwer ma wbudowan? jak?? funkcje sprawdzajac? zbanowane seriale (tak mysle, raczej nie ip xD) i nie wpuszcza na serwery...

Wiesz, z jednej strony to jest geniusz, malo cheaterow, bardzo malo. No a z drugiej to kicha totalna, powinni dodac opcje offni?cia tego czego?

Temat zamykam, jezeli chcesz aby zostal otwarty - zglos moj post a w powodzie uwzglednij, ze mam otworzyc ;)

[clo]

Tagi: mta :: ban :: wszystkich :: serwerach
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » MTA:SA MULTIPLAYER » Wspomagacze » MTA i ban na wszystkich serwerach Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi