---- Otwieranie program?w po za mta jest surowo zabronione poprzez netc (antycheat) tak wi?c nici z tego , musia?by? zrobi? obej?cie i ka?demu ten plik wys?a?
-- Co do fanciaka znowu si? wym?drzasz poda?em mu funkcje kt?ra mu tworzy przegl?dark? podczas gry bo nie wiedzia?em ?e chodzi mu o uruchomienie programu zewnetrzenego. Nie prosi? o gotowiec.
Ostatnio zmieniony przez Kurczak23 2015-09-01, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
Kurczak23, mysl co dajesz..................................
Jak masz przegladarke w MTA to jest funkcja, ze jak wpiszesz strone to Ci ja wyszukuje. On chce jej uzyc, przy wpisaniu komendy. Np wpisze /[CENZURA] i go tam przenosi ta funkcja, ktora wyszukuje strony. Mysl
Ostatnio zmieniony przez #404 2015-09-01, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Mi si? rozchodzi o to ze jak kto? wpisze komend? to otworzy mu przegl?dark? zainstalowan? na komputerze np. chrome z linkiem kt?ry by? podany w komendzie
Podpis
Cokolwiek robicie w swoim życiu, nie będzie to legendarne,
jeżeli wasi przyjaciele nie będą mogli tego zobaczyć.
Mam jeszcze jedno pytanie czy ta "GuiCreateBrowser" funkcja ma jekie? blokowania stron bo jak wpisze adres np. google, facebook to nie dzia?a a youtube normalnie?
Podpis
Cokolwiek robicie w swoim życiu, nie będzie to legendarne,
jeżeli wasi przyjaciele nie będą mogli tego zobaczyć.