W niniejszym temacie publikuj? podstawow? wersj? kodu
s?u??cego do wykrywania obecno?ci s0beit'a dla wersji SA-MP od 0.3z-R4.
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Powy?szy kod u?ywany w niezmienionej postaci mo?e okaza? si? w pewnych przypadkach mniej skuteczny (lub w og?le) ni? cho?by w?zek golfowy albo inne wykrywacze.
Zale?nie od kodu ju? zawartego w gamemode powy?sze zabezpieczenie u?yte tak jak powy?ej mo?e w og?le nie spe?nia? swojego zadania.
Funkcja SendClientCheck powoduje wywo?anie callback-a OnClientCheckResponse, ale wy??cznie w filterscript/-cie/-ach.
Nie udzielam pomocy czy jakichkolwiek innych informacji w przedmiocie niniejszego tematu na PW, ani gdziekolwiek indziej.
Publikacja ma na celu wprowadzenie do dzia?a? na powy?szym mechanizmie we w?asnym zakresie i na w?asny u?ytek.
Je?eli kto? chcia?by zbada? zachowanie si? innych akcji to mog? zasugerowa? nast?puj?ce dzia?anie, w celu pozyskania ich id:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
B??d, nie masz nigdzie zmiennej clientid. Po za tym dziwne, kiedy? na s0bka dzia?a?a (chyba) tylko 5 akcja, a tu u?ywasz 2. P??niej zobacz? czy to si? sprawdza.
PrzMas, to omijanie od FYP'a da?o si? zabezpieczy?, mam jeszcze gdzie? to chyba. A dzia?a to aktualnie na to zabezpieczenie?
Aktualnie zwracana przez funkcj? warto?? jest oparta na czym? innym, dlatego zmieni? si? spos?b jej u?ycia.
Na SS-ach w 1 po?cie s? aktualne s0beit-y od FYP-a
Powiecccie jak ten kot dzia?a. Prosze, dam ci piwko, dam ci 10 piwek tylko powiec jak ten kot dziala. okej? powiesz? prosze?
Na PAFNO PL Ci pokazali gdzie Twoje miejsce, usun?li temat to przyszed?e? tu? I NA DODATEK U?Y?E? MOJEGO SS'a KT?RY DOWODZI ZE TEN SKRYPT NIE DZIALA (pacz pierwszy spoiler w pi?tym po?cie) .
Zaraz napiszesz ?e to wcalnie nie jest do wykrywania s0beita - to po co taka nazwa? ty jeste? nienormalny xD beka ;d
Rozumiem, ?e bardzo chcia?by? b?yska? w tej dziedzinie, ale masz pecha, bo pad?o na mnie, no i mnie zale?y na czym? innym ni? tobie. Niczego nie zdzia?asz swoim trollowaniem, bo co mam do zrobienia to i tak zrobi?, nie masz na to wp?ywu.
To ?e funkcja ci nie dzia?a to jest po??dany przeze mnie efekt, o to mi chodzi ?eby tacy jak ty wiedzieli jak najmniej. Gdyby nie tobie podobni oraz podobni innym kanaliom to tego rodzaju funkcje i zagrywki nie by?yby konieczne.
A to co dzieje si? z pawno pl to jest ich problem i nie wyno? tego gdziekolwiek indziej.
Nie produkuj si? ju? wi?cej, bo robisz si? przereklamowany i tandetny.
Dobra, a teraz tak na powa?nie. W tytule zaznaczy?e? i podajesz [SKRYPT] Anty mod-s0beit 0.3.7-R2, w w?tku: W niniejszym temacie publikuj? podstawow? wersj? kodu
s?u??cego do wykrywania obecno?ci s0beit'a dla wersji SA-MP od 0.3z-R4. . Czy tylko ja widz? tu jakie? pod?wiadome pr?by manipulowania?