Mapa posiada takie zabawy jak:
-DB
-GL
-WG
-SN
-ZB
-SK
-ST
-UC
-US
i inne.
Bugi:
Mapa posiada 2 charakterystyczne bugi, jednym z nich jest crash serwera poniewa? nieraz przy logowaniu roz??cza baz? danych. Drugim z nich jest dodawanie kasy tzn dodaje sporo lub odejmuje spore ilo?ci liczby kasy.
Dlaczego wystawiam map??
odpowiedz jest bardzo prosta ju? za nied?ugo b?d? posiada? now? mapk?, bardziej rozbudowan?. Wi?c ta mi jest kompletnie nie potrzebna i uwa?am ?e b?dzie mi za?mieca? pulpit. A tak to mo?e komu? z was si? przyda.
Obiekty:
Co do obiekt?w, cze?? obiekt?w zabra?em sobie do mojego u?ytkowania. Zostawi?em te na zabawach i arenach i jakie? tam inne. Obiekty s? w folderze "filterscripts"
SS:
posiadam tak?e specjalne tekstDrawy wykonane do tej mapy. Je?li b?dzie taka potrzeba podes?ania wam ich dajcie zna? pod tematem.
SS nowych TextDraw?w( nie w moim wykonaniu):
Specjalne podzi?kowania dla :
pgs.Dejv, ug.comb, Dezert... i innym kt?rzy co? tam, co? tam "pomogli".
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ostatnio zmieniony przez KaeN_ 2015-10-18, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm no powiem ten gamemode dosy? ciekawy, napewno lepszy od tego tokyo kt?rego pe?no na serwerach ... No tylko te bugi ale jak kto? si?m uprze to naprawi i tyle w temacie .. Polecam gamemode
Bardzo dobry gamemode.My?l?,?e tak jak kolega wy?ej napisa? to co? lepszego od Gm Tokyo.
Je?li kto? edytowa? by go pod siebie spokojnie mo?na tworzy? na nim serwer.