Doda?em t? funkcj?, ju? wyskakuje mi na czacie, ?e zabra?em graczowi prawo jazdy, ale do pojazdu nadal mog? wsiada? - co doda?, aby gdzie? zapisywa?y si? te kary?
Hmm, mo?e najpierw wyja?ni? o co mi chodzi - nie chc?, aby po zabraniu prawka trzeba by?o je zrobi? jeszcze raz, chodzi mi o to, by po komendzie "/zpj andrzej 1 d skracanie" na chacie wyskakiwa?o, ?e dany gracz straci? prawko, i on przez ten 1 dzie? nie m?g? wej?? do pojazdu.
Widzia?em tak? komend? dok?adnie gdzie? w jakim? skrypcie na komendy admina, jednak uwzgl?dnia?a ona po??czenie z MySQL - a w tym to ja jestem zielony
andrzej80, zwyczajnie poka? linijk? z prawa jazdy, w kt?rym to sprawdza czy gracz ma prawko, na jak? jest warto??, no i czy jest to przypisane do konta czy do gracza, b?dzie wtedy znacznie ?atwiej i mo?e przestan? tutaj strzela? z jakimi? setAccountData podaj?c jako 1 parametr gracza, a nie jego konto...