Typ (np. sygnatura, avatar): Avatar
Wymiary (w px): 101x130
Tematyka: Oboj?tna
Napis: michalMonster
Materia?y: Oboj?tnie
Kolorystyka: Oboj?tna
Dodatkowe uwagi: Ma by? pi?kny
Wynagrodzenie:Zimny i
Podpis
Jeśli nie możesz czegoś zrobić dobrze, przynajmniej spraw, żeby wyglądało dobrze.
Typ (np. sygnatura, avatar): jak mo?na to sygnatura, avatar
Wymiary (w px):101x130 Avatar,sygnatura co? z Trevotem z gta v 500x500 Tematyka:Moja ulubiona gra deluxe ski jump 3 Napis: DsJ3 Materia?y:Nie wiem,oboj?tna jak dla mnie Kolorystyka:Nie wiem,oboj?tna jak dla mnie Dodatkowe uwagi:Pinkny! Wynagrodzenie: a dla pi?knego avaatarka dam respekt
Typ (np. sygnatura, avatar): Tapeta
Wymiary (w px): 1920 x 1080
Napis: BoKu
Materia?y: M?j awatar
Kolorystyka: Napis Bia?y
Dodatkowe uwagi: Napis, w dowolnym miejscu.
Wynagrodzenie: Repka oraz Piwko
Typ (np. sygnatura, avatar): Avatar
Wymiary (w px): 200x200
Napis: NITRO
Materia?y: -
Kolorystyka: Dowolnie, mo?e by? ciemne t?o i czerwony napis
Dodatkowe uwagi: Tematyka dowolna, ale mo?e by? takie co?: na ?rodku wielka litera N i pod tym napis NITRO, ew. co? takiego http://i.imgur.com/ahezeky.jpg
Wynagrodzenie: Repka oraz Piwko
Typ (np. sygnatura, avatar): t?o Wymiary (w px):400px na 150px Tematyka: Gry strzelanki Napis: "Crash Strike Online" a pod spodem "In Coming..." Materia?y: Dowolne Kolorystyka: Wed?ug uznania Dodatkowe uwagi: Prosi?bym aby w tle by?a widoczna wojba typu battlefield, natomiast napis in coming ma byc lekko rozmyty. Wynagrodzenie: Piwo
Typ (np. sygnatura, avatar): Logo Wymiary (w px): 800x800 Tematyka: - Napis: LuqRP Materia?y: Czysty kolor / mo?e by? co? w stylu gradientu. Kolorystyka: Zielony, Niebieski, Bia?y Dodatkowe uwagi: Potrzebuj? prostego, przejrzystego loga (na serwer). Napis "LuqRP" na planie ko?a. Wynagrodzenie: Zimne piwo i respekt