Siema.
Poszukuje kogo? kto zrobi skrypty do cheat engine przez kt?rego mo?na cheatowa? w mta .
Da si? tak cheatowa? poniewa? gdy wchodze na serwer z cheat engine to mnie wywala z komenatarzem trainer. Jednak wiem jak zrobi? ?eby tak nie by?o tylko potrzebuje trainera-skrypty na tym cheat engine.
Je?eli jest tu kto? taki m?dry niech pomo?e .
Najlepiej jak by by?o co? na szybkie bieganie i strzelanie w banie albo rapid fire lub co? takiego .
Mo?e by? na klawisze .
Swoj? drog? b?d? tak pisa?, bo siedz? w MTA par? ?adnych lat i nie spotka?em si?, by ktokolwiek hula? po serwerze z cheatami szczeg?lnie przy wersji 1.3.4 gdzie AC zosta? JESZCZE BARDZIEJ poprawiony co daje nam jakie? 1-2% szansy, ?e w og?le po??czysz si? z serwerem.
Druga sprawa jest taka, ?e admin jak b?dzie chcia? to zablokuje wst?p na serwer osobom ze zmienionymi plikami GTA:SA tak wi?c - niestety ale sobie nie b?dziesz oszukiwa?, a tym bardziej nie znajdziesz nikogo kto Ci taki program (za darmo) napisze.
Trzymaj si?
i marz dalej.
P.S. Swoj? drog? pisali?my z Riotem kiedy? temat, by usun?? ten dzia? gdy? w MTA NIE MA "CHEAT?W". Riot Ci potwierdzi. Pro?ba nie przesz?a gdy? Psychol stwierdzi?, ?e kto? mo?e szuka? cheat?w do starszych wersji MTA (w tych, w kt?rych AC nie by? zaimplementowany). No niestety.
W ci?gu swojej kariery na MTA 4 czy 5 lat, ju? sam nie pami?tam cheatera spotka?em 2 razy - obydwa ponad 3 lata temu. Sam widzisz, to nie SAMP.
Napisa?e? ?e tu s? gromadzone cheaty do MTA - taak. Ale cheat?w nie ma - pisa?em do administracji by usuneli ten dzia? ale nie pos?uchali. Ale co ja na to poradz?
Nie masz co pozdrawia?, hack jest na tyle ma?o znany, ?e ?aden serwer nie ma na niego zabezpieczenia. Ba, wr?cz nie da si? przed nim zabezpieczy?
Zabezpieczenie mo?na zrobi? je?eli zna si? dzia?anie cheata, a co je?eli dzia?a on inaczej ni? standardowa wersja? Jest nie wykrywalny.
dudeks, kwestia paru tygodni i kto? go rozgryzie. W mta za du?o dobrych programist?w jest (i to nie tylko Lua), kt?rzy b?d? wiedzieli jak to ogarn??. Zreszt? bez znajomo?ci kodu ?r?d?owego znaj?c tylko dzia?anie mo?na napisa? serwerowego AC.
Przez pierwsze 3 miesi?ce mo?e sobie pogracie. Co potem? Nic.
Dla mnie cheaty to najzwyklejsza oznaka s?abo?ci, dzieciactwa, cwaniarstwa i debilizmu, bo kto przy zdrowych zmys?ach wchodzi na serwery i uwa?a si? za fajnego, bo mo?e innych oszuka? ? ?miechu warte.