Witam zaczynam dopiero tworzy? w pawno wiem jedni powiedz? g?upota ale chce nauczy? si? tego j?zyka i mam do was pytania
1. jak zrobic zmienn? kt?ra przechowa mi string ? Potrzebuje tego po to ?eby ta zmienna przechowywa?a mi to co gracz wpisze w gui a p??niej do u?ycia w stworzeniu konta (Rejestracja Textdraw)
2. Jak zrobic ?eby gdy gracz wpisze np na tamt? zmienn?:
haslo22 zeby zliczy?o ile literek i liczb wpisa? i ustawi?o napis textdrawa na ilosc w tym przypadku 7 xczyli XXXXXXX
3. Jak zrobic zmienn? kt?ra bedzie przechowywa?a 2 rzeczy koniecznie musi byc to 1 zmienna albo jakis bool czy cos np. zmienna = (200, 24)
4. Jak ustawic aby w danym oknie wpisywac tylko same liczby?:
1. Chodzi bardziej o to ?e robie textdrawow? rejestracje i chce wpisac login do zmiennej i has?o do zmiennej i dopiro klikam zaloguj wiec jak ma to przyk?adowo wygladac zeby zmienna by?a:
zmienna1 = haslo
zmienna2 = login
2. pokminie
3. chce zrobic plecak w kt?rym b?dzie:
zmienna (id1, id2)
id1 to model np broni
id2 to ilosc tego danego itemu w plecak
dobra bo trzeba innego publica specjalnego do tych textdraw?w
teraz tylko ostatnia rzecz jak? potrzebuje mam zmienn? i chce zeby ona wyswietla?a na czacie dan? liczbe X zrobi?em to dzia?a ale mam pytanko czy nieda sie zrobic tego optymalniej?