To ?ci?g sobie simsy albo id? na jakie? RP.
Ja mile bym widzia?: rozbudowany system prowadzenia pojazd?w, jakie? nowe mo?liwo?ci, kt?rych nie by?o w poprzednich cz??ciach i ?eby ca?e otoczenie by?o aktywne (tzn. ?eby z ka?dym przedmiotem by?y mo?liwe akcje).
No i to ju? abstrakcja, ale chcia?bym ?eby mo?na by?o uczestniczy? w akcjach policyjnych.
No to zobaczymy co nam nasz da do dyspozycji tym razem, bo pisa? ?yczenia to my se mo?emy... Pozdro
Ja jednak poczekam na niespodziank? Chocia? chcia?bym aby w grze by?o wiele wi?cej realizmu ni? w poprzednich cz??ciach tj.
Musimy je??
Paliwo si? ko?czy
Samochody sie niszcz? (np jebniesz z wysokosci i uszkodzone podwozie)
Mozliwosc przemieszczania sie miedzy lotniskami samolotem jako pasa?er (jak w GTA SA)
Branie zak?adnik?w
Zacinanie si? broni
itd.
Z tego co mi wiadomo, to branie zak?adnik?w b?dzie mo?liwe.
Oczekuj?, ?e wprowadz? '' inteligentnych policjant?w'', bo ci z Gta San Andreas, czy IV - byli ofermami.
-Powinni ?ciga? za przejazd na czerwonym ?wietle,
-Przekroczenie pr?dko?ci ale tylko w du?ych aglomeracjach,
Noo i wiele innych rzeczy. Naprawd? nudne to si? robi, gdy ''pa?y'' nie my?l?.
Ale c?? trzeba oczekiwa? na to, ?e wprowadzi to.
10minut, nawet? To by?a wtedy nowo??, a na dzisiejsze czasy takiego bajeru jest w ma?ej ilo?ci gier. Nawet Mafia II tego nie ma, jedynie przekroczenie pr?dko?ci lub spowodowanie wypadku. Przejazd na czerwonym ?wietle nie jest g?upie, tylko cholernie co ka?d? misj? jak musisz gdzie? jecha? daleko na misj? to tylko s?ycha? syreny za tob?.
Przysz?o?ciowe Simsy. Za kilka do kilkunastu lat, b?d? gierki w stylu sims?w, 3d, czujesz si? jak w rzeczywisto?ci. Tu robisz zakupy w Tesco, tu w Carrefour, Auchan etc. mo?esz wzi?? w?zek, samoch?d kupujesz, pracujesz np. na budowie, odwalasz ci??k? robot?.
Ja natomiast bym chcia?, aby by? jaki? system komunikacji miejskiej tzn. s? jakie? linie autobusowe, tramwajowe i je?d?? w wyznaczone miejsce, bo gracz nie posiada pojazdu, bo nie ma pieni?dzy na zakup, albo boi si? ukra??.