- System wypadk?w np. uderzenie samolotu sprawia?o by ?e b?zie si? rozpada? w kawa?ki
- Bardzo du?a mapa
- Wiele ciekawych misji, najbardziej pobocznych
- du?o tak zwanych ''easter egg ''
Chcia?bym po prostu stabilnej i dopracowanej gry , bardzo dobrze zoptymalizowanej i ?wietnie wygl?daj?cej . To co? co ma gta sa a iv ju? nie
No bo jeszcze nie spotka?em si? z gr? w kt?rej fps potrafi?y spa?? o 80pkt w ci?gu normalnej gry to poprostu potrafi si? znudzi?
No i martwi? si? bo m?j radek 6950 (wydajno?? na poziomie gtx 570/60) ma tylko 2 gb ramu .
1. Dobra muzyka. Chcia?bym ?eby by?o jeszcze lepiej ni? w San Andreas, chocia? to i tak jest mistrzostwo.
2. Optymalizacja. ?eby nie by?o tak ?le jak z GTA IV.
3. Dobra fabu?a. Chcia?bym ?eby by?a tak dobra jak w GTA IV. To co by?o w San Andreas to tragedia.
4. Grafika. Byle by nie by?a tak cukierkowa jak na trailerze. Wymaga? zbytnich nie mam.
5. Nawi?zania do San Andreas. My?l?, ?e na 100% b?d?, w ko?cu CJ tak przetrzepa? Los Santos... xd
6. Dobry model jazdy. Chcia?bym ?eby by?o tak jak w San Andreas. Wed?ug mnie GTA IV to nie by?a a? taka pora?ka jak wielu twierdzi, ale model jazdy w SA jest najlepszy.
7. Chcia?bym ?eby zamiast reszty miast by?o powi?kszone Los Santos.
Najbardziej w GTA V chcia?bym zobaczy? du?o odnowionych wsi z GTA SA + mo?liwo?? edycji ustawie? kamery podczas kr?cenia jak w GTA IV Wtedy nie do?? ,?e Country RP mo?na by?oby o?ywi? to jeszcze powr?c? klasyczne horror'y z GTA SA w nowym wydaniu Drug? ciekaw? rzecz? to ciekawostki, jakich w sa nie brakowa?o.
- du?ooo pojazd?w - tych starych jak i nowych
- niszczenie budynk?w
- ciekawa, d?uga i rozbudowana fabu?a
- wojny gang?w, ale bardziej rozbudowane
- inteligentniejsza policja (przejazd na czerwonym ?wietle)
- 1 heatshot = ?mier? protagonisty + zapis gry od nowa
- animacje - wi?cej i bardziej realistyczne
- zwierz?ta
- silnik RAGE i Euphoria, ale bardziej dopracowane
- postacie z poprzednich cz??ci (mo?e nie wszystkie, ale wi?kszo??)
- mo?liwo?? chodzenia na si?ownie (bardziej realistyczniej ni? w SA)
- wi?cej broni, mi?dzy innymi MINIGUN + mo?liwo?? ich modyfikacji
- tuning aut (bardziej rozbudowany ni? w SA)
- paliwo i licznik pr?dko?ci
- Sklepy z ciuchami i mo?liwo?? przebierania si?
- mo?liwo?? robienia sobie tatua?y
- okradanie dom?w
- OGROMNEJ mapy
- du?o rozrywki, np. tenis, bilard, zawody p?ywackie itp.
- mo?liwo?? kupowania nieruchomo?ci
- i wiele wiele wi?cej
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2013-11-11, 22:22, w całości zmieniany 4 razy
?adne Simsy sobie wymy?li?e?
Ja oczekuje od tw?rc?w GTA V , ?eby by?o takie wci?gaj?ce jak GTA San Andreas.
mr ma?pa, mo?esz w ka?dej chwili i?? na server RP - tam masz 70 % procent rzeczy kt?re wymieni?e?
Na pewno mo?liwo?? robienia porwa? (lina, wrzucanie ekwipunku/ludzi do baga?nika), wykupu biznes?w/dom?w oraz aut na w?asno??. Takie tam podstawowe rzeczy, a umila?y by gr?.
Ja bym do tego dorzuci? mo?liwo?? "dorabiania". W San Andreas mogli?my by? medykiem czy str??em prawa. Chcia?bym ?eby w V mo?na by?o przemyca? jaki? towar, by? dilerem lub p?atnym zab?jc?. Urozmaici?o by to gr?.