Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2012-05-07, 22:59

_marianek_

Na forum: 5157 dni
Nick w MP: MKey

Piwa: 140

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 20%
Elo nie wiem za bardzo czy pisz? w dobrym dziale jak nie to sora. Mam ma?y problem w obs?udze pawno. Czytalem poradniki ale nic. Sprawa chyba nie jest tak powa?na ale zawsze trzeba od czego? zacz?? wi?c prosz? o wyrozumia?o??.

A teraz pytanko:

Co mam zrobi? ?eby zmieni? np.: linijk?
Kod:

SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "Witamy Polskim Serwerze lollollol.");

na

Kod:

SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "Witamy Polskim Serwerze blablabla.");

Chodzi mi oto ?eby mi przy wej?ciu na serwer pisa?o "Witamy Polskim Serwerze blablabla" a nie "Witamy Polskim Serwerze lollollol" i oczywi?ci ?eby serwer odpala? bo jak zmieniam linijk? w pawno i wklejam gamemoda do serwera to nie chce odpali?

mam ca?ego gamemoda gotowego fajnego tylko jak wchodz? pisze "witamy na polskim serwerze luzackim" a nie mam zamiaru podszywa? si? pod inne serwery

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2012-05-07, 23:10

Lukasbank

Na forum: 5329 dni
Nick w MP: [USD]LuXoR[X]

Piwa: 404

Respekt: 136,5
Respekt: 136,5

W
Kod:

public OnPlayerConnect(playerid)

DAJESZ
Kod:

GameTextForPlayer(playerid,"Witamy Polskim Serwerze blablabla.",8000,5);// po tem mozesz dac

SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "tu dajesz cos ze np oficjalny gamemod");
return 1;
}

Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: zmiana :: napisu :: przy :: wejściu :: serwer
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi