CombaT, zrozum i pomy?l mam serwer 35 slotowy , wieczorami gra po 25 - 30 osob. Nie przeniose go na 0.3e poniewaz nie chce i nie widze takiego powodu. Prosz? o podanie jakiego? kodu kt?ry zabezpieczy mi serwer przed tym s0bem na wersji 0.3d...
Tego nie da si? zabezpieczy? kodem pawn ... my?lisz ?e napiszesz g?upie "prosz?" i ka?dy spina dup?, ?eby Ci dogodzi?, bo Tobie nie chce si? przenie?? serwera? Albo masz dziurawy serwer i 25 graczy, albo serwer bez dziur i nie wiem ile graczy ...
Ja mam server kt?ry ma ci?gle 70 os?b... Lecz przychodzi sobie jaki? kole? z sobkiem naciska "Crash all" i wszystkich wywala, po czym gdy nie ma mnie resuje serva czasami.. Je?eli kto? ma co? w stylu Anty Crashera lub co? prosi?abym o podanie.. Mam zabezpieczone ZCMD .
[ Dodano: 2012-09-08, 15:42 ]
A no tak s? te? crashe.. ?e jaki? kole? od razu pojawia si? przy jakiej? osobie i ona dostaje crasha.. I tak leci po kolei z wszystkimi..
Podpis
[you]
pomogłam? Postaw Piwo! Nie bądź taki ;D
Zapraszam na [0.3x]»»» Polski™ Git™ Server™ «««.
IP: 178.19.105.66:8969
Mandarynka, przeniesienie serwera na 0.3e... a co do Crashy przy graczach, go?? u?ywa Cleo , wystarczy poszuka? tego zabezpieczenia na http://gtao.pl.com/ w include