Dodaj skrypt do grupy 'Admin' w ACL. Czyli np. przez panel admina (P > Resource > Mangange ACL > Klikasz grupe Admin > klikasz przycisk Add Object i wpisujesz:
Spr?buje, ale w?tpi? aby to zadzia?a?o gdy? MTA Paradise korzysta z mysql. Po za tym tw?rca do??czy? plik acl.xml i raczej by to tam da? gdyby by?o potrzebne.
[ Dodano: 2011-10-24, 14:01 ]
Wiem tyle ?e skrypt poprawnie ??czy si? z baz? danych. Ale po klikni?ciu "register" nic si? nie dzieje.
[ Dodano: 2011-10-24, 16:31 ]
Mo?liwe jest ?e to przez serwer na wersji 1.1.1? Mo?e MTA Paradise dzia?a na starszych klientach?
Enimen, ja nie pisa?em ?e rejestracja jest wy?aczona (chod? z tym te? mia?em problem wcze?niej), tylko ?e nie dzia?a. Klikam register i nic si? nie dzieje.
[ Dodano: 2011-10-24, 22:24 ]
Nie wiem o co chodzi, skrypty powinny by? okej, z baz? danych si? ??czy (zrobi?em w bazie konto, oczywi?cie has?o nie dzia?a?o bo jest specjalnie szyfrowa?o, ale jak chcia?em zrobi? register na ten login to wy?wietli?o ?e ju? jest takie konto, czyli ??czy z baz?, drugim testem by? 3dtext, te? zrobi?em go w bazie i mi go wy?wietla?o), dziwne. Mam nadziej? ?e co? poradzicie.