Mam prozbe ma ktos cheata na bron do sa mp 0.2.2, bo widze ze ludzie na servach, maja takie cheaty, bardzo prosze o pomoc, dla tych kt?rzy mi pomoga stawiam bardzo prosze o pomoc
Jezu przeciez tu jest milion cheatow trainerow... ale wez se v0gelza reborna on dziala na kazdym sampie i bedzie dla ciebie latwy w obslodze, i pamietaj o piwie .
Podpis
Hobbies : Microsoft Visual Basic 2008, Rubik's Cube(My record = 1:09 min::sec). = D
LIVE=Ha2ocK
rybamaciej87 np miniguny wkyrywa zale?y co we?miesz jak np ?e latasz autem to cie nie powinno wykry? a pozatym podobno nie b?dzie ju? s0bka... A pozatym jak ci p?jdzie SAMP do v0gelz te?...
Ja szukam (o ile wogule istnieje) takiego programu do czitowania ?ebym m?g? np. na serwerze godfather dac se lidera jakiej? frakcji daje piwko
Nie wiem czy takie co? wogule istnieje....
Ma?y? sobie mo?na ale takiego czego? niemam jakby byl ka?dy by napsu? u?ytkownikowi krew i zniszczy? zerwer taki program jest paranormalny.[color=red][/color]
Siemqa,
Dajcie czita aby inni ludzie wog?le mnie nie widzieli tak jak bym do tego serva nie do??czy?.
Jak sie da na tab to moze pisac ze ja tam jestem.
Siemqa,
Dajcie czita aby inni ludzie wog?le mnie nie widzieli tak jak bym do tego serva nie do??czy?.
Jak sie da na tab to moze pisac ze ja tam jestem.
Poszukuje czita do zabierania ludziom samochody tak zebym sie nie musia? m?czy? lub jak kto? mi auto zabierze ten program si? nazywa Ninjacking
lub jako? tak z g?ry dzi?ki postawie 3 mo?e 4
Podpis
Piwo to moje paliwo ! Postaw jedno dobry człowieku jeśli Ci pomogłem