Jemu chodzi o program kt?rymi zabiera sie auta innym ludziom i jest nazwa czita to nie jest to ale mo?esz /remove-all to jest bug w AS i wywalasz all a samochod?w i se mo?esz wzi??? go ;d
Ale ja widzia?em to jak ja sobie siedze w autku i jade bardzo szybko a tu nagle co? si? dzieje z moim wozem zaczyna wariowac nagle wysiadam a tu jaki? go?? w moim autku siedzi wko?cu si? zaczai?em pod tuningiem i ukrad?em mu bryczke i jade znowy szybko i znowu samochud mi zaczo? wariowa? ale jak sobie po ukradni?ciu jecha?em to nic nie by?o a ten go?c by? ten sam powiedzia?em adminowi i zkickowa? go za ninjacking i mysla?em ?e to jest czit ale mimo to jakby?cie to znale?li odwdzi?cz? sie 5
Podpis
Piwo to moje paliwo ! Postaw jedno dobry człowieku jeśli Ci pomogłem
Poszukuje czita z opcja ale zeby bylo tylko ta opcja...
Czyli wsiadam do autka i ruszam i jak bede trzymac np shift to on tak przyspiesza szybko jak trzymam to bardzo szybko itp...
To taki speed hack ale zeby dzialalo tylko w samoochodzi, w samolotach tez mzoe byc ale tylko w pojazdach...taka Super Szybkosc jak w sobeicie ;d
Tylko ze jak np jak bede sie scigac z kims i zobazcy ze moj samochod podskoczyl (niechcaco klikne np jakas inna opcje ) to odrazu pomnie dlatego chce tylko ta opcje ;/
Daje Piwo!!!
Podpis
WYMIENIAM SIE PIWAMI!
A czy ty
[you]
wymieniasz sie piwami? Jezeli tak wklej moj opis do swojej sygni i oznakuj ze jestes sprawiedliwy ; )
Ostatnio graj?c w samp kole? mi zabra? auto z daleka i pisa?o na ?rodku ekranu Car Jacking .Na czerwono
Wiem ?e podobna opcja jest w s0beicie
Ale mi chodzi o samp 0.2.2
[code][code]
A mo?e jest ta opcja w v0gelz tylko pod jak im klawiszem hmmm
Prosz? o szybk? odpowied?.
Ma ktos moze czity do stuntowania? albo do cwiczenia parkouru?
napewno takie sa bo u mnie na serwerze byl taki koles co skakal sobie motorem gdzie chcial xD za pomoc stawiam piwko
Podpis
Cytaty:
"Sam nie wezmiesz mnie na glany, bo gangster z ciebie farbowany"
"Nie probuj mi podskakiwac bo ci sie niedam kiwac" Prawie Jak Moderator