Link do profilu oszusta: https://gtao.pl/mixlolmix2,u,72819.htm
Nick/pseudonim oszusta: tomeqmix
Dane kontaktowe oszusta (GG, Discord itp.): TomeQmix#7106, 61860653
Opis sytuacji: Wzialem od niego skrypt, ktory zrobil i podeslal. Wszystko bylo dobrze, dopoki nie wzialem kolejnego skryptu i tu zaczal sie problem. Oskarzony jest hipokryta i oszukal mnie na 50 polskich zloty. Na skrypt czekalem ponad miesiac, i sie nie doczekalem. ( Zablokowal mnie ). Wiecej mi sie nie chce rozpisywac na takiego kretyna, zdjecia ponizej.
Dowody: https://imgur.com/a/cRhL48L
( Jak jest tam zdjecie, ze ma predkosciomierz i kajdanki to nawet mi tych skryptow nie podeslal )
Zablokowa?em cie poniewa? spami?e? mi jak by?em w pracy, p??niej si? do ciebie odezw? bo troch? podkoloryzowa?e? to.
Sql nie musz? Ci robi? bo to twoja wina ze straci?e? je po paru miesi?cach.
Wszystkie skrypty otrzyma?e? z wyj?tkiem jednego, ten ostatni zosta? na serwerze kt?ry wygas? i ci go podrzuc? jak go op?ac?.
Blokad? dosta?e? za spam, zamiast napisa? normalnie pe?nym zdaniem to pisa?e? mi:
,,S
I
E
M
A''
No bez jaj...
A ?e co? po 2 czy tam 3 miesi?cach utraci?e? to szczerze nie m?j problem, dlaczego mam ci co? pisa? na nowo bo swoj? kopie sam se usun??e? w jaki? spos?b, jakby? jak cz?owiek do mnie napisa? mo?e bym ci jako? pom?g? z tym ale jak robisz sceny i spamisz mi na discord oraz gg to wiesz.
Odblokowa?em ci? na discord i se tam wszystko za?atwimy ale jak zobacz? kolejny durny spam to jedynie wydam ci ten skrypt a z reszt? co sam se usun??e? baw sie sam.
[ Dodano: 2022-05-28, 23:46 ]
Oraz dodam ?e 3/4 skrypt?w o kt?re si? upominasz nie by?y w ?aden spos?b op?acone wi?c nie musz? ci ich nawet dawa?.
Jedynie jeden skrypt kt?ry si? gdzie? zgubi? przez tw?j spam.
Hmm.. Kajdanki, jail, predkosciomierz dla lspd, eq?
Kajdanki, jail i predkosciomierz oplacilem jako cale LSPD, ktore robiles.
Eq bylo osobno oplacone, wiec nie wiem co ty bredzisz czlowieku za kocopoly.
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
koksxd122, nast?pnym razem w tytule przelewu wpisuj za co wysy?asz te pieni?dze ?eby nie by?o potem problemu, ?e u?ytkownik, od kt?rego bierzesz skrypty nie m?wi?, ?e co? nie zosta?o op?acone.
Jak aktualnie wygl?da sprawa? mixLoLmix2 odblokowa?e? go na discordzie i za?atwiacie wszystko normalnie czy jak to teraz wygl?da?
Odblokowal mnie na discordzie, ale nic nie napisal, skryptow nie wyslal itd. Wiec nic sie nie dzieje tak naprawde. Byl weekend i zamiast zrobic te skrypty i wyslac to nic nie robi.
Op?acone skrypty dosta?e? z wyj?tkiem eq, kt?ry pode?l? jak b?d? mia? czas.
A ze w weekend nic nie robi?em to mo?e oznacza? ze nie mam czasu albo jest poprostu weekend nie?
Hahaha... Nie chce mi sie z toba wiecej dyskutowac. Wysylaj mi EQ i te sql do LSPD, bo jak sie kiedys pytalem to mowiles, ze dostane a podyktowales mi po prostu ustawienia jakie wpisac do stworzenia tabelki.
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
W takim razie prosi?bym aby? mixLoLmix2 w ci?gu najbli?szych kilku dni wys?a? mu te EQ. Co do struktury bazy danych od LSPD to z tego co pisali?cie koksxd122 to sam j? usun??e? lub w jaki? spos?b straci?e? nie z winy w/w kolegi.
Prosi?bym tak?e o potwierdzenie tutaj tego obu ze stron, ?e dany zas?b zosta? wys?any aby nie by?o wi?cej problem?w.
Nie usunalem nic, tylko wygasl mi serwer. Umowa slowna byla na SQL, a nie na podyktowanie ustawien tabelki. Odezwe sie tutaj jak ten gosc wysle to co trzeba.
Postaram si? tylko aby zamkn?? temat lecz to jest wy?udzenie skryptu ode mnie.
Zam?wione zosta?y 2 skrypty, podczas pisania tych 2 skrypt?w zam?wi? jeszcze 3 czyli ??cznie 5.
Op?acone by?y 2 skrypty a za 3 nie bra?em hajsu.
Da?em mu z 3 skrypty 1 op?acony i 2 nie oplacone, i zosta? 1 op?acony i jeden nie op?acony ale jednak otrzyma? 2 skrypty inne kt?re te? zamawia? wi?c na rozum otrzyma? jakie? skrypty kt?re i tak zam?wi?.
Bez sens totalny