Wejdz w acl.xml (server>mods>deathmatch>acl) Tam znajdz:
<group name="Admin">
i w tej grupie dodaj linijke:
<object name="user.TwojNickWGrze"></object>
wlacz serwer, wystartuj zasob (w konsoli /start nazwaZasobuWKtorymZnajdujeSieSkrypt)
Po wej?ciu na serwer wpisz /register <nickKtoryPodalesWGrupieAdmin> <twojeHaslo>
jesli to zrobisz wpisz /login twojeHaslo
Po tej akcji skrypt powinien dzialac, testowalem.
Jestem dodany, s?ysza?em ?e trzeba pod??czy? pod sw?j system pojazd?w ja mam ogrpg, Tylko jak to zrobi?? dopiero si? ucz?.
Jeste? dodany? A zalogowany napewno? Dziala Ci panel admina pod P? Gdybys byl jako administrator na serwerze komendy napewno by Ci dzialaly, bez wzgledu na ta elementdate, a one w ogole Ci nie dzialaja. Jesli masz baze danych (np. mysql) powinienes zarejestrowac sie w bazie danych mta, aby moc byc administratorem. /register twojnick haslo
Skrypt szuka pojazdu z danym ID. Zapisane jest to w elementDacie, musisz ja ustawic pod siebie.
Jak to zrobi?? ogrpg
[ Dodano: 2019-08-20, 13:54 ]
Jeste? dodany? A zalogowany napewno? Dziala Ci panel admina pod P? Gdybys byl jako administrator na serwerze komendy napewno by Ci dzialaly, bez wzgledu na ta elementdate, a one w ogole Ci nie dzialaja. Jesli masz baze danych (np. mysql) powinienes zarejestrowac sie w bazie danych mta, aby moc byc administratorem. /register twojnick haslo
TAK, Jestem dodany bo na serwerze gra po 20 os?b dziennie i wszystko dzia?a opr?cz tego skryptu.