o to instrukcja
1) Z scriptfiles kopiujemy folder "Map" i wklejamy go do scriptfiles na naszym FTP.
2) Z folderu kopiujemy folder plugins (wykorzystujemy odpowiednie pluginy), dopisujemy pluginy do configu serwera.
3) Kopiujemy i wklejamy map? do folderu gamemodes.
4) Pliki php z folderu vip wklejamy do katalogu VIP na FTP naszej strony www
Szukam mapki Role Play.
Miejsce zycia toczy sie w Fort Carson.
Chcialbym aby byly tam domy,biznesy i kilka frakcji.
Najelpiej zeby prawo jazdy robilo sie nie przez frakcje lecz wchodzisz do budynku
wpisujesz cmd,placisz,wychodzisz i musisz w markery wjechac autem nie niszczac go.Wiem ze jest taka mapka bo widzialem ja na polskim serwie lecz nie moge takiej znalesc.Jest ona rowniez w wersji angielskiej i taka tez mi odpowiada.Nazywa sie jakos tak "Carlito's".
Wiec jesli bedzie w polskiej wersji to jeszcze lepiej,natomiast angielska wersja rowniez mi odpowiada.
PS.
Dobrze by bylo zeby wszedzie gdzie da sie wejsc to byla cmd np. /wejdz
DAJE PIWKA (duzo) bo chyba tylko to mozna dac
PS2.
Serwer z angielska mapka jest tu 178.255.47.131:7803
Polska 178.217.184.185:9991
(jesli nie wolno mi bylo podac ip to bardzo przepraszam.)
Niestety aktualnie zmienili nazwe mapki , ale jeszcze wczoraj miala te nazwe "Carlito's".Prosze o pomoc Wiem ze jest pare mapek Fort Carson na forum ale one sa tylko BARDZO podobne do tej.Nie ma na nich domkow,biznesow
CHODZI MI O WERSJE .PWN
Lub jesli wcale nie bedzie .pwn to .amx ale musi to byc werjsa PL
Poszukuje mapki Xtreme 2.0.3 je?eli ktos j? posiada lub ma link prosz? napisac w temacie lub na gg:34217411
za mapke b?dzie
i mo?e Admin na moim serverze ))