Szukam mapki zeby byl Stunt,Drift, ?eby by?o du?o komend dla admina typu np. nie?miertelno?? admina,bronie dla admina itp, chcialbym zeby byly tez komendy dla graczy np /g1 lub /g2 prosze pom??cie mi znalezc taka mapke
Je?li kto? szuka? super godfathera to ma odemnie prezent w 100% spolszczone i w paczuszce Jest!!!!!!! AMX i PNW!!!!!! LS/SF i s? wszystkie s?u?by po??dkowe. Mapka nie jest mojego autorstwa ale jest super!!!!! zapraszam do pobierania
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Link zosta? poprawiony!! xD xD xD
Ostatnio zmieniony przez Jam 2008-01-26, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
--->Stodol<-----
masz moj? mapke http://www.gtaonline.pl/3604.htm narazie beta ale podkoniec tygodnia ujawni si? wersja 2.1 a na komendy admina to tak
/x-help – lista komend
/x-about – o skrypcie
/x-kick [idgracza] – wyrzuca gracza o podanym ID
/x-kill [idgracza] – zabija gracza o podanym ID
/x-remove [idgracza] – usuwa gracza o podanym ID z pojazdu
/x-ban [idracza] – banuje gracza o podanym ID
/x-removecash [idgracza] – usuwa wszystkie pieni?dze gracza o podanym ID
/x-givegun [idgracza] [idbroni] – daje wybranemu graczowi wybran? bro? (ID BRONI w sekcji Informacje o skryptach)
/x-disarm [idgracza] – usuwa wszystkie bronie gracza o podanym ID
/x-paralyze [idgracza] – zatrzymuje gracza o podanym ID
/x-deparalyze [idgracza] – odblokowuje gracza o podanym ID
/x-teleport-to [idgracza] – teleportuje ci? do gracza o podanym ID
/x-teleport-here [idgracza] – teleportuje do ciebie gracza o podanym ID
/x-setloc [idlokacji] – ustawia jako ID aktualn? lokacj?
/x-teleport-loc [idlokacji] – teleportuje ci? do ustawionej lokacji
/x-givemaxhealth [idgracza] - daje wybranemu graczowi 20.000 jednostek ?ycia (HP)
/x-medic [idgracza] - uzdrawia wybranego gracza
/x-changecolor - zmienia tw?j nick na wyrazisty czerwony kolor
ale ?eby te komendy dzia?a?y musisz pobra? panel kt?ry jest w za??czniku i go zainstalowa? na serverze
[ Dodano: 2008-01-22, 09:47 ]
Edit:
Dark Napewno nie poniewarz dosta?em j? od proxy a on nie wyp?szcza? jej nigdy wcze?niej ale mi da? PNW i teraz j? udost?pniam na kochanym www.gtaonline.pl xD
Wiesz co sorry ?e nie za?atwiam tego na Pm ale to jest prawda tam nawet nie jestem zarejstrowany!!!! mam swoje ?r?d?a zwi?zane z mapkami a tego godfathera dostalem od Proxy ! mam kilkana?cie godfather?w w PNW kiedy? udost?pnie je na gtaonline.pl