hmm , ten MiCeK to troche ?al , wyzywa? mnie na gg za to ?e chce t? mapke,
Ja j? chcia?em poniewa? jest fajna , a Poland RealLife juz nie ma to gdzie mam teraz gra? ? nawet niewiem dlaczego oni wy?oczyli ten server co dzien po 101 ludzi bardzo popularny server a tutaj sie nagle rozpad? , zal,
szukam mapki PL z komendami dal graczy i admina i rzyby bylo co porobic na servie bo do ej pory nie maialem zadnej fajnej mapki dajcie jakas [color=white][/color][shadow=black][/shadow][glow=red][/glow]
Poszukuje czystego gf'a ls/sf 100%- 80% po polsku. Ma nie by? ?adnych baz, ani ?adnych woz?w(w miejscach gdzie s? bazy), jedynie tylko ?eby by?y frakcje:
HA,Taxi,Sam-ers,instruktorzy,NG,FBI,Policja,LCN,YKZ i San News.
Podpis
[you]
pomogłem? Postaw piwko!! Pomagam na PM, GG i skype (nick: dark9526)
Szukam mapki GF LS z dodatkowymi frakcjami typu Grove itd.. Nie chce mapki od zidana bo grove jest popsute i tak samo te inne frakcje. Moga byc granice i 80%PL
Szukam mapki GF LS z dodatkowymi frakcjami typu Grove itd.. Nie chce mapki od zidana bo grove jest popsute i tak samo te inne frakcje. Moga byc granice i 80%PL