Szwed, jesli naprawde sa te mapki na forum ktore wymienil bieniu1_91 to chyba jestem slepy bo o ile sie niemyle to nigdzie niema 4.0 i 5.5
Chyba ze sa to dawaj a nie piszesz ze sa co to wogole za pomoc
P.S. Sam tez ich szukam
Podpis
Cytaty:
"Sam nie wezmiesz mnie na glany, bo gangster z ciebie farbowany"
"Nie probuj mi podskakiwac bo ci sie niedam kiwac" Prawie Jak Moderator
Poszukuje mapi RealLife lub GF. Wzamian za jakas dobra mapke (taka ktorej nie ma tu na forum do downloadu) oferuje temu komus administratora na serverze jak i na froum. A najlepiej poszukuje skryptera m ktory w razie czego naprawial by mapki itp.
//Edit
Aha i szukam jeszcze jakiegos z plikow scriptfilies , ktory da zbrojownie dla LCN i YKZ. Zapomnialem nazwe a nie chce mi sie wlazic i patrzec , bynajmniej plik ktory wie wrzuca do scriptfilies i daje on zbrojownie w LCN i YKZ.
HostName: Polski Serwer 24/7 for ALL i na ALL xD
Address: 83.133.125.172:7802
Players: 35 / 40
Ping: 68
Mode: LV DM~MG+Landgrab 2.1 PL
Map: San Andreas
Podpis
Zapraszam na nowe forum warezowe szukamy ekipy:
Mini hosting grafiki www.img.webh.pl
POSZUKUJE MAPY !
MAPA REAL LIFE , WAZNE ABY BYLY BAZY I DZIALAJACE W 100 % KOMENDY !
WSZYSTKIE MAPY NA FORUM PRZEJZALEM TO KAZDA MA JAKIS BUG , JAKIS BLAD JAKAS KOMENDA NIE CHODZI. Z GORY DZIEKI JAK ZNAJAZL BY SIE KTOS KTO BY MNIAL TAKA MAPKE.
LV+SF+LS DM~MG+Landgrab 5.9 PL szukam tej mapki jak znajdziecie to dam xD aha a jakbyscie mogli to jeszcze skrypt z teleportami i takie cos jak /elegy /nrg na auta ale za kase kupic auto poniewaz za duzo spawnuj? i lagi pozniej xD jak znajdziecie mapke i skrypt to dam xD